+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Welke kerstsokken geef jij?

12 november 2019

Nu het september is en we stiekem al een beetje heimwee hebben naar de zomer, staan er serieuze zaken voor de deur! Kerst en Oud&Nieuw! En dus is het hoog tijd om de case ‘Eindejaarsgeschenk’ op te pakken. Zeker als je er nog niet eens over hebt nagedacht!

Wat wordt hét eindejaarsgeschenk?
Wat voor ludieks gaat het dit jaar worden? Moet het wel ludiek? Mag het ook traditioneel? Moet het gezelligheid brengen? Of juist voorzien zijn van de nieuwste technologie? Iets stijlvols of juist iets wat handig is? Over een één ding zijn we het snel eens: het moet iets zijn wat de ontvanger zich nog lang herinnerd. En dan natuurlijk vooral ook van wie hij/zij het heeft gekregen.

Lucky Christmassocks
Wat dacht je van deze hippe kerstsokken? Helemaal custom made, want je mag zelf het motief, de kleurstelling en de eventuele tekst aangeven..je hoeft ze dus nog net niet zelf te breien, want dat doen wij voor je. Ga je voor lekker fout of juist mooi klassiek? Je geeft ze weg in een bijpassend customized doosje of laat ze onderdeel zijn van een kerstpakket met fooditems, kaarsen en een plaid.

Wil je meteen aan de slag? Eerst nog wat ontwerpen zien? Laat het ons weten en we verrassen je met inspirerende visuals.

GERELATEERDE blogs

Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

Blog De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op. Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met...

Kies jij voor duurzaam?

Kies jij voor duurzaam?

Blog In het dagelijks leven is er steeds meer aandacht voor klimaatverandering. Steeds meer hebben we aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Maar hoe worden we met z’n allen wat “groener”? Steeds vaker wordt er gekozen voor het duurzame materiaal bamboe. Deze...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

1 + 7 =