+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Welke kerstsokken geef jij?

12 november 2019

Nu het september is en we stiekem al een beetje heimwee hebben naar de zomer, staan er serieuze zaken voor de deur! Kerst en Oud&Nieuw! En dus is het hoog tijd om de case ‘Eindejaarsgeschenk’ op te pakken. Zeker als je er nog niet eens over hebt nagedacht!

Wat wordt hét eindejaarsgeschenk?
Wat voor ludieks gaat het dit jaar worden? Moet het wel ludiek? Mag het ook traditioneel? Moet het gezelligheid brengen? Of juist voorzien zijn van de nieuwste technologie? Iets stijlvols of juist iets wat handig is? Over een één ding zijn we het snel eens: het moet iets zijn wat de ontvanger zich nog lang herinnerd. En dan natuurlijk vooral ook van wie hij/zij het heeft gekregen.

Lucky Christmassocks
Wat dacht je van deze hippe kerstsokken? Helemaal custom made, want je mag zelf het motief, de kleurstelling en de eventuele tekst aangeven..je hoeft ze dus nog net niet zelf te breien, want dat doen wij voor je. Ga je voor lekker fout of juist mooi klassiek? Je geeft ze weg in een bijpassend customized doosje of laat ze onderdeel zijn van een kerstpakket met fooditems, kaarsen en een plaid.

Wil je meteen aan de slag? Eerst nog wat ontwerpen zien? Laat het ons weten en we verrassen je met inspirerende visuals.

GERELATEERDE blogs

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Blog Zeker weten dat je zomercadeau enthousiast ontvangen én gebruikt wordt? Kies dan voor de hamamdoek! Ze zijn er in veel verschillende zomerse kleuren en er past er dus altijd wel één bij jullie huisstijlkleuren. De voordelen van een hamamdoek:– Lekker licht! De...

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

Blog Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht. Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van...

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 14 =