+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Juich voor Oranje met deze premiums

5 maart 2020

Deze zomer is er één om te juichen! Dat weten we nu al! We schreeuwen met z’n allen vele sportievelingen naar de winst, de koppositie, die felbegeerde beker en een gouden, zilveren of bronzen plak.

EK2020, Formula 1 Grand Prix, Olympische Spelen.

Naast de reguliere sportevenementen staat niet alleen het EK2020 voetbal voor de deur. We staan deze zomer ook op de banken tijdens de Formula 1 Grand Prix in Zandvoort en de Olympische Spelen in Tokyo. En juichen doe je op z’n best met deze supportersgadgets en giveaways.
Uiteraard voorzien van jullie logo!

#JUICHBOX

Geef een JuichBox cadeau! Vol met leuke, gekke, handige give-aways als een zonnebril, een kekke hoed, een bidon voor de nodige hydratatie, een vlaggenlijn en uiteraard de opblaasbare juichsticks. Aan jou de keuze, want een handige én trendy heuptas, een fansjaal, een leuke cap en een toeter voor een luidkeelse aanmoediging passen natuurlijk ook prima in zo’n custom made doos.

Zitkussen of drankhouder?
Hoe tof ook om je tijdens een event te vertonen met de multifunctionele zitkussen van foam. Die is ook gemaakt om even een paar drankjes te halen. Voor je collega’s en je vrienden ook meteen, want je neemt met gemak in één keer 6 drankjes mee. Nog even je logo of een pakkende slogan op het zitkussen en je hebt een give-away die graag verkregen wordt.

Gezichtstickers.
Of wat dacht je van de Hup Holland Hup! gezichtstickers? Geen geklieder met schmink, geen last van huidirritatie met deze in Europa medisch geteste gezichtstickers. Je ontwerpt ze helemaal zelf! Kies je voor de landskleuren, je logo of juist welk team je aanmoedigt? Van voetbal tot Formula 1, hockey en van het Eurovisie Songfestival tot Koningsdag, want je kan ze meerdere keren gebruiken.

Geïnspireerd?

Heb je leuke ideeën opgedaan? Of zelfs iets gezien wat je meteen uitgewerkt wilt zien? Heb je een andere specifieke wens of een tof idee die we voor je kunnen realiseren? Laat het ons vooral weten. Webo Promotion – E. sales@weboprom.nl – T. 036 – 767 0330

 

GERELATEERDE blogs

Thuiswerkpakket

Thuiswerkpakket

Blog Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje...

Uitbreiding magazijn gereed

Uitbreiding magazijn gereed

Blog Afgelopen november ging  de schop de grond in en startte de uitbreiding van het kantoor met magazijn van Webo Promotion in Zeewolde. Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van maar liefst 500m2 en biedt ruimte aan 500 extra palletplaatsen. Een ruime...

Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

Blog De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op. Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

9 + 6 =