+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Zomertijd? Tijd voor zomer!

22 maart 2021

Vakantie; we zijn er allemaal wel aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. En nu de dagen weer langer worden verheugen we ons stiekem weer op lange, zwoele zomeravonden.

Wat dit jaar aan vakantiemogelijkheden gaat brengen is nog onduidelijk, maar ook in eigen land kan je heerlijk vakantie vieren! Ga naar buiten, trek eropuit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een beetje creativiteit creëer jij een zomer om nooit te vergeten!

Wil jij je medewerkers ook graag een heerlijke zomer wensen, maar heb je een beetje inspiratie nodig? Onze Inspiration Guide staat boordevol leuke ideeën voor de komende maanden.

Ga jij vast je koffer pakken?

Neem contact met ons op via 036 -767 0330 of sales@weboprom.nl en we denken graag met je mee!

GERELATEERDE blogs

Bestel nu je Sinterklaasgeschenken, want wie zoet is …

Bestel nu je Sinterklaasgeschenken, want wie zoet is …

Blog De tijd rondom Sinterklaas staat in het teken van cadeaus. Sommige ludiek, andere heel grappig, een aantal heel persoonlijk en het overgrote deel vooral heel lekker. Pepernoten, chocoladeletters, taai-taai, strooigoed en uiteraard die letter van banket. Stuur je...

Van zomerpakket naar Kerstpakket

Van zomerpakket naar Kerstpakket

Blog Terwijl velen nog genieten van heerlijke zomerse barbecues of wellicht zelfs nog op vakantie gaan, zijn de voorbereidingen voor de kerstdagen bij ons alweer in volle gang! Niet zo raar dat de meeste mensen er nog helemaal niet mee bezig zijn, maar nu het bijna...

It giet oan! Zien we elkaar snel?

It giet oan! Zien we elkaar snel?

Blog Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken... We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord. Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

2 + 12 =