+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Oranje boven! Van koekhappen tot DIY tompouce!

1 april 2021

– Koningsdag (sinds 2014), eerder Prinsessedag (1885-1890) en Koninginnedag (1891-2013), is een nationale feestdag in het Koninkrijk der Nederlanden ter ere van het staatshoofd. In alle delen van het koninkrijk geldt dit voor de meeste werknemers als vrije dag en wordt het gevierd met verschillende festiviteiten, waaronder de vrijmarkten, festivals en het dragen van oranje kleding. Traditioneel brengt de vorst op deze dag ook een ceremonieel bezoek aan een of meer gemeenten van het land. – 

Vanwege de Corona maatregelen zal Koningsdag 2021 er dit jaar waarschijnlijk, net als vorig jaar, anders uitzien dan we gewend zijn. Maar anders hoeft niet altijd minder leuk te zijn! Wees creatief en maak er thuis een feestje van! Kruip met je gezin in de keuken en maak je eigen heerlijke tompoucen.

Speel een fanatiek potje koekhappen of waag je aan een oud Hollands potje boter-kaas-eieren.

Wil jij je medewerkers ook graag een leuke Koningsdag wensen? Onze Inspiration Guide staat vol leuke ideeën!

Neem contact met ons op via 036 -767 0330 of sales@weboprom.nl en we denken graag met je mee!

GERELATEERDE blogs

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. En nu de dagen weer langer worden verheugen we ons stiekem weer op lange, zwoele...

Paashaas door de brievenbus?

Paashaas door de brievenbus?

BlogGERELATEERDE blogs CONTACTMARCONIWEG 25 3899BR ZEEWOLDE TEL: +31 (0) 36 76 70 330 SALES@WEBOPROM.NL     linkedininstagrampinterest

Genieten van de lente; erop uit!

Genieten van de lente; erop uit!

Blog De lente staat voor de deur! We hebben al enkele dagen mogen genieten van de eerste warme zonnestralen en de geur van opkomende krokussen. En dat smaakt naar meer! Want wat zijn we daar aan toe. Lekker naar buiten, weg van de ruimte die nu al bijna een jaar onze...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

2 + 1 =