+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

7 februari 2020

De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het

coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op.

Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met name in de Chinese stad Wuhan en heeft zich vanaf daar al over meer dan 25 landen verspreid, waaronder België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Spanje en Verenigd Koninkrijk.

De overdracht van het virus gebeurt van dieren op mensen en van mensen op mensen via uitgeademde minidruppeltjes. Het is daarom belangrijk om contact met reeds besmette patiënten te mijden en zeker twee meter afstand te bewaren om besmetting te voorkomen.

Wil jij jezelf en je omgeving goed beschermen tegen het coronavirus? Zorg dan voor een uitstekende hygiëne dankzij deze mondkapjes en handontsmetting spray met alcohol. Het is belangrijk om na het hoesten of niezen steeds je handen te wassen en niet je neus en mond aan te raken. Dankzij deze mondkapjes en desinfecterende spray voorkom jij besmetting! Een verstandige keuze dus!

Deze handige compacte flesjes reinigingsspray zijn ideaal voor onderweg en passen goed in jouw jaszak of tas. Bekijk deze handige flesjes reinigingsspray eens, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en uiteraard te voorzien van jouw logo!

Ook de grappige mondkapjes kunnen worden geleverd in eigen design en zijn hierdoor een leuk promoartikel! De artikelen zijn veilig, verantwoord én leuk: wij zijn fan!

GERELATEERDE blogs

Zorg voor onze zorgers

Zorg voor onze zorgers

Blog Op 12 mei wordt de 'Dag van de Zorg' gevierd. Ieder jaar staat deze dag in het teken van de zorg en verpleging. Overal ter wereld worden zorgmedewerkers extra in het zonnetje gezet op deze speciale dag. Zeker in deze bijzondere tijd, waarin de druk op...

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. En nu de dagen weer langer worden verheugen we ons stiekem weer op lange, zwoele...

Paashaas door de brievenbus?

Paashaas door de brievenbus?

BlogGERELATEERDE blogs CONTACTMARCONIWEG 25 3899BR ZEEWOLDE TEL: +31 (0) 36 76 70 330 SALES@WEBOPROM.NL     linkedininstagrampinterest

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

5 + 5 =