+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

7 februari 2020

De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het

coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op.

Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met name in de Chinese stad Wuhan en heeft zich vanaf daar al over meer dan 25 landen verspreid, waaronder België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Spanje en Verenigd Koninkrijk.

De overdracht van het virus gebeurt van dieren op mensen en van mensen op mensen via uitgeademde minidruppeltjes. Het is daarom belangrijk om contact met reeds besmette patiënten te mijden en zeker twee meter afstand te bewaren om besmetting te voorkomen.

Wil jij jezelf en je omgeving goed beschermen tegen het coronavirus? Zorg dan voor een uitstekende hygiëne dankzij deze mondkapjes en handontsmetting spray met alcohol. Het is belangrijk om na het hoesten of niezen steeds je handen te wassen en niet je neus en mond aan te raken. Dankzij deze mondkapjes en desinfecterende spray voorkom jij besmetting! Een verstandige keuze dus!

Deze handige compacte flesjes reinigingsspray zijn ideaal voor onderweg en passen goed in jouw jaszak of tas. Bekijk deze handige flesjes reinigingsspray eens, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en uiteraard te voorzien van jouw logo!

Ook de grappige mondkapjes kunnen worden geleverd in eigen design en zijn hierdoor een leuk promoartikel! De artikelen zijn veilig, verantwoord én leuk: wij zijn fan!

GERELATEERDE blogs

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Hamamdoek, een fijn zomercadeau!

Blog Zeker weten dat je zomercadeau enthousiast ontvangen én gebruikt wordt? Kies dan voor de hamamdoek! Ze zijn er in veel verschillende zomerse kleuren en er past er dus altijd wel één bij jullie huisstijlkleuren. De voordelen van een hamamdoek:– Lekker licht! De...

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

Blog Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht. Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van...

Safe@Work Box

Safe@Work Box

Blog Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

8 + 4 =