+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Mondkapjes en handhygiëne tegen het coronavirus

7 februari 2020

De afgelopen dagen is de wereld opgeschud door een nieuwe uitbraak van het

coronavirus. Het aantal besmettingen stijgt snel en het aantal doden loopt op.

Patiënten hebben meestal last van koorts, longklachten, kortademigheid en hoesten. Het virus bevindt zich met name in de Chinese stad Wuhan en heeft zich vanaf daar al over meer dan 25 landen verspreid, waaronder België, Duitsland, Finland, Frankrijk, Italië, Spanje en Verenigd Koninkrijk.

De overdracht van het virus gebeurt van dieren op mensen en van mensen op mensen via uitgeademde minidruppeltjes. Het is daarom belangrijk om contact met reeds besmette patiënten te mijden en zeker twee meter afstand te bewaren om besmetting te voorkomen.

Wil jij jezelf en je omgeving goed beschermen tegen het coronavirus? Zorg dan voor een uitstekende hygiëne dankzij deze mondkapjes en handontsmetting spray met alcohol. Het is belangrijk om na het hoesten of niezen steeds je handen te wassen en niet je neus en mond aan te raken. Dankzij deze mondkapjes en desinfecterende spray voorkom jij besmetting! Een verstandige keuze dus!

Deze handige compacte flesjes reinigingsspray zijn ideaal voor onderweg en passen goed in jouw jaszak of tas. Bekijk deze handige flesjes reinigingsspray eens, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en uiteraard te voorzien van jouw logo!

Ook de grappige mondkapjes kunnen worden geleverd in eigen design en zijn hierdoor een leuk promoartikel! De artikelen zijn veilig, verantwoord én leuk: wij zijn fan!

GERELATEERDE blogs

Kies jij voor duurzaam?

Kies jij voor duurzaam?

Blog In het dagelijks leven is er steeds meer aandacht voor klimaatverandering. Steeds meer hebben we aandacht voor duurzaamheid en het milieu. Maar hoe worden we met z’n allen wat “groener”? Steeds vaker wordt er gekozen voor het duurzame materiaal bamboe. Deze...

Welke kerstsokken geef jij?

Welke kerstsokken geef jij?

Blog Nu het september is en we stiekem al een beetje heimwee hebben naar de zomer, staan er serieuze zaken voor de deur! Kerst en Oud&Nieuw! En dus is het hoog tijd om de case ‘Eindejaarsgeschenk’ op te pakken. Zeker als je er nog niet eens over hebt nagedacht!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

3 + 9 =