+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

jullie Eigen brandstore

jullie
Eigen
brandstore

Zeker weten dat iedereen binnen je organisatie eenduidig naar buiten treedt als het gaat om promotionele items? Dat er geen 3 verschillende notitieboeken, pennen, powerbanks of waterflessen door de organisatie gaan? Dan is jullie eigen brandstore dé oplossing!

 

Efficiënt en kostenbesparend

In zo’n eigen webshop vinden geautoriseerde bestellers uiteenlopende producten met gestaffelde prijzen, uiteraard voorzien van branding volgens de huisstijlrichtlijnen. Lekker duidelijk, want je weet hoe de producten er uitzien en de organisatie is er op deze manier zeker van dat iedereen hetzelfde naar buiten treedt. Iedere vestiging, filiaal of franchisenemer koopt hier eenvoudig zijn/haar producten in. De logistieke en verdere orderafhandeling worden door ons voor jullie geregeld. Efficiënt en kostenbesparend dus!

Koppelingen met inkoopsoftware

Een integratie of koppeling met jullie huidige inkoopsoftwareprogramma kan zeker gelegd worden. Inkooporders (PO’s) en leveringen zijn dan allemaal geautomatiseerd en zo heb je zelf met een druk op de knop inzicht in alle uitgaven.

 

Snel geleverd uit (digitale) voorraad

Wij richten jullie klantshop in en zorgen on demand voor snelle leveringen. Of je nu gaat voor een standaard fysieke voorraad, een digitale voorraad of een combinatie daarvan. Je voorkomt financiële risico’s en verspilling, terwijl je je assortiment gemakkelijk flexibel en up-to-date houdt.

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

1 + 14 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen