+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

OPSLAG,
HANDLING,
FULFILMENT

OPSLAG,
HANDLING,
FULFILMENT

Voor tal van organisaties beheren wij de voorraad in promotionele items. Op het moment dat het nodig is zorgen we ervoor dat de gewenste geschenken worden verzameld, verpakt en verzonden worden naar de juiste adressen.

 

Magazijn

Steeds meer klanten willen geen voorraad meer en juist een flexibel assortiment van relatiegeschenken en premiums. Voor hen is een fulfilmentprogramma, eventueel aangevuld met een eigen online brandstore, de ideale oplossing. Ons magazijn in Zeewolde beslaat inmiddels 800m2 met zeker 700 palletplaatsen en dus pakken we het serieus aan.

 

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken

Ons magazijn komt tevens erg van pas bij het samenstellen van de eindejaarspakketten die klanten inzetten. We stellen de pakketten in overleg samen en laten de artikelen in ons magazijn samenkomen, pakken deze feestelijk in en verzenden deze naar jullie organisatie zodat het feest van uitdelen en uitpakken kan beginnen.

 

Stichting Philadelphia

Voor de handling van verschillende artikelen dan wel pakketten krijgen we hulp van cliënten van Stichting Philadelphia. Voor deze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn de activiteiten in ons magazijn een leuke dagbesteding.

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

5 + 2 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen