+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Uitbreiding magazijn gereed

10 februari 2020

Afgelopen november ging  de schop de grond in en startte de uitbreiding van het kantoor met magazijn van Webo Promotion in Zeewolde. Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van maar liefst 500m2 en biedt ruimte aan 500 extra palletplaatsen. Een ruime verdubbeling dus bovenop de bestaande 300m2 aan opslagruimte, wat maakt dat Webo Promotion gezien wordt als een serieuze fulfilmentpartner. “En dat is eigenlijk ook precies de reden waarom we uitbreiden,” legt directeur Marco Stalenhoef uit.

In het bestaande magazijn was het steeds vaker een wedstrijd tussen beschikbare ruimte en efficiënte werkruimte. “In 2018 hebben we het bestaande magazijn al uitgebreid met een entresolvloer waardoor een verdieping en dus extra opslagruimte werd gecreëerd. Nu hebben we daar dus nog een nieuw magazijn van serieus formaat bij gebouwd. Dat hebben we gedaan omdat we meer klantshops in beheer hebben en steeds vaker het fulfilment voor onze klanten uitvoeren.” 

Brandstore

Steeds meer klanten willen geen voorraad meer en juist een flexibel assortiment van relatiegeschenken en premiums. Voor hen is een fulfilmentprogramma elders, eventueel aangevuld met een eigen online brandstore de ideale oplossing. In zo’n eigen webshop vinden geautoriseerde bestellers uiteenlopende producten met gestaffelde prijzen, uiteraard voorzien van branding volgens de huisstijlrichtlijnen. Lekker duidelijk, want je weet hoe de producten er uitzien en de organisatie is er op deze manier zeker van dat iedereen eenduidig naar buiten treedt.

“Wij richten de klantshops in en zorgen on demand voor snelle leveringen. Dat vraagt dus wel om een stukje voorraad en dat kan bij ons in Zeewolde,” benadrukt Marco. Een goedgekeurde bouwtekening, heipalen, bouwvakkers over de vloer, een lichtplan en vrachtwagens vol stellingen en bouwmaterialen hebben er voor gezorgd dat er nu een heel nieuw warehouse aan ons bestaande pand is gebouwd. Alles staat, ligt of hangt en dus nemen we vanaf deze week ons nieuwe magazijn in gebruik. 

GERELATEERDE blogs

Houd-Afstand-Meter

Houd-Afstand-Meter

Blog We moeten afstand houden van elkaar. Een fysieke afstand dan. Van anderhalve meter. Anderhalve meter om te voorkomen dat we ziek worden, dat we andere besmetten, dat de ziekenhuizen niet overvol raken. Anderhalve meter was nog nooit zo belangrijk. Was het eerder...

Thuiswerkpakket

Thuiswerkpakket

Blog Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje...

Eventbox

Eventbox

Blog Momenteel zijn eigenlijk alle events afgelast of uitgesteld. Die van jullie ook? Vindt je beurs, congres of netwerkevent nu niet in april of mei plaats, maar in september? Blijf onder de aandacht bij je relaties door ze alvast een Eventbox toe te sturen. De...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

14 + 9 =