+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Safe@Work Box

30 april 2020

Dat we met z’n allen een bizarre tijd meemaken staat buiten kijf. We hebben zelfs nieuwe woorden aan onze taal kunnen toevoegen. Want wie had een aantal weken terug kunnen bedenken dat woorden als ‘het-nieuwe-normaal’ of ‘intellectuele-lockdown’ en ‘anderhalve-meter-samenleving’ dagelijks gebruikt zouden gaan worden? Er hebben ook nog nooit zoveel mensen tegelijkertijd thuis gewerkt. De videobel programma’s als Zoom, Microsoft Teams, Houseparty en Google Meet zien enorme stijgingen in gebruik.

Gelukkig lezen we nu ook steeds meer positief nieuws en komen woorden als ‘versoepeling’ en ‘open gaan van scholen’ voorbij. We hopen het allemaal en het lijkt dichtbij dat de Corona maatregelen versoepeld gaan worden. Hoe dat eruit gaat zien, is nog onduidelijk maar er op voorbereiden is wel mogelijk. Werkgevers en instanties worden er zelfs al toe opgeroepen om erover na te denken. Hoe de maatregelen als afstand houden en voldoende bescherming bieden, te implementeren in het dagelijks functioneren op de werkvloer. Veiligheid staat voorop, maar bedenk ook eens hoe fijn het is om je collega’s weer in levende lijve te zien op de werkvloer. Hun gezichtsuitdrukking weer te zien, elkaar weer even bij het koffieapparaat -met anderhalve meter afstand- even te spreken. Face-to-face overleggen, brainstormsessies en ook die grap die op een scherm toch anders overkomt dan in real life. Hoe fijn zou dat zijn!

 

Safe@Work items.
Na de Thuiswerkpakketten wordt het dus wellicht tijd voor Safe@Work items. Om je een handje te helpen, hebben wij een aantal items voor je verzameld die bijdragen aan een soepele overgang van thuiswerken naar back-to-work, terug naar kantoor. Denk aan mondmaskers, wegwerp of juist met een print en nog uitwasbaar ook. Liever zo’n clear kunststof gezichtsmasker waardoor je wel beschermd bent en ook nog een gezichtsuitdrukking kan lezen? Ook dat kan. Desinfecterende handgel, handcrème, een deurflipper om corona-proof een deur te openen. Een houd-afstand-meter, vloerstickers en zelfs een digitale info display waarop je de genomen maatregelen bij jou op kantoor duidelijk en efficiënt toont, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Feestje.
Omdat het ook stiekem een klein beetje een feestje is dat we weer naar kantoor zouden kunnen, mogen ook de feestelijke artikelen niet ontbreken. Denk aan ballonnen of een slinger met de tekst “Welcome back”. Een stoel rugleuning hoes met feestelijke print, wenstegeltjes waar je een leuke tekst op zet, besteksets en lunchtrommels (want vanaf nu hebben jullie wellicht ook een LAT (Lunch-Apart-Together) en lekkers als Tony’s Chocolonely, een taart en als je het echt feestelijk wilt maken, Champagne! Zelfs t-shirts met jullie voornamen, zodat je weer weet wie wie is op die eerste dag dat je weer bij elkaar bent. Gewoon leuk, maak er een feestje van als het zover is!

Dus nog even op een rij:
– Mondmaskers, wegwerp of met een kek printje en nog wasbaar ook.
– Gezichtsmasker, om toch die lach van je collega te kunnen zien.
– Desinfecterende handgel
– Handcreme
– Stoelhoes
– Deurflipper
– Besteksets
– Lunchbox
– Wenstegel
– T-shirt met voornaam
– Vloersticker
– Buttons
– Ballonnen
– Slingers
– Digitale infodisplay

Benieuwd? We sturen je graag onze ideeën toe! Heb je zelf nog leuke, briljante aanvullende ideeën? Laat het ons weten.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl

GERELATEERDE blogs

Thuiswerkpakket

Thuiswerkpakket

Blog Nog nooit werkten zoveel mensen vanuit huis als nu. In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Niet zomaar een dagje, maar voor een langdurige periode. En dus is het zaak om verantwoord én ook een beetje...

Eventbox

Eventbox

Blog Momenteel zijn eigenlijk alle events afgelast of uitgesteld. Die van jullie ook? Vindt je beurs, congres of netwerkevent nu niet in april of mei plaats, maar in september? Blijf onder de aandacht bij je relaties door ze alvast een Eventbox toe te sturen. De...

Uitbreiding magazijn gereed

Uitbreiding magazijn gereed

Blog Afgelopen november ging  de schop de grond in en startte de uitbreiding van het kantoor met magazijn van Webo Promotion in Zeewolde. Het nieuwe magazijn beslaat een oppervlakte van maar liefst 500m2 en biedt ruimte aan 500 extra palletplaatsen. Een ruime...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

2 + 4 =