+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
CleanKey, dé hygiënesleutelhanger

2 juni 2020

Met deze hygiënesleutel maak je niet alleen op een hygiënische en contactloze manier deuren open, je drukt tevens met gemak op knoppen van liften, pinautomaten, deurbellen en knoppen bij het verkeerslicht.

Normaal gesproken al wel zo hygiënisch, nu in tijden van Corona helemaal

een fijne gadget!

Deze versie heeft een iTouch functie, dus ook je mobile device bedien je met deze CleanKey. En wat dacht je van de handige flesopener? Zoveel handige functies inéén. Kortom, een praktische gadget die je klanten en personeel een veiliger gevoel kan geven.

Bedrukt of gegraveerd.

Uiteraard voorzie je de contactloze hygiënesleutel van je logo met een bedrukking of gravure, zodat je medewerkers en relaties weten dat ook bij jullie veiligheid voorop staat. De CleanKey is verkrijgbaar vanaf 250 stuks in zilver, goud en zwart. Vanaf 1.000 stuks maak je ‘m in je eigen PMS kleur.

De CleanKey en meer Coronaproof items zien? Misschien even in de hand houden zelfs? Dat kan! Laat het ons weten via sales@weboprom.nl of bel 036 – 767 0330.

 

GERELATEERDE blogs

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Blog Sinds maart werken heel veel mensen vanuit huis. En we worden nog steeds gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Om de thuiswerkende toppers een hart onder de riem te steken, sturen veel bedrijven thuiswerkpakketten naar hun collega's. Sommigen hebben zelfs al...

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Blog Nieuwe werknemers ontvang je met een zorgvuldig samengesteld onboardingsprogramma. Je dompelt ze onder in jullie bedrijfscultuur en ze integreren snel. Weet je dat leuke en handige gadgets voorzien van jullie logo en huisstijl zorgen dat iemand zich nòg sneller...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

1 + 9 =