+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Een stijlvolle kerst met de dozen van Dutch Design Brand

18 augustus 2020

De zomervakantie is nauwelijks om of het woord ‘kerst’ staat al in de titel. En dat is eigenlijk precies op tijd. De hele vroege vogels zijn al bezig met het samenstellen van het eindejaarsgeschenk of hebben dat zelfs al geregeld. September is dé uitgelezen maand om je kerstpakket te regelen en dus bieden we je graag wat inspiratie. Dit keer de stijlvolle dozen van Dutch Design Brand. Want het cadeau is een ding, maar er moet natuurlijk wel een toffe verpakking omheen. 

Met de multifunctionele verpakkingen van Dutch Design Brand sla je hierin nog de welbekende twee vliegen in één klap ook. Je hebt niet alleen een stijlvolle en opvallende verpakking uitgezocht, je collega gebruikt ‘m na het leeghalen als opbergbox. Of als je voor de ‘Chair’ gaat, als kruk, nachtkastje of bijzettafel. Hoe leuk!

De dozen zijn gemaakt van FSC goedgekeurd karton en zijn zo innovatief in elkaar gezet dat je binnen een handomdraai een kruk of opbergdoos hebt. En ze zijn nog stevig ook, want ze kunnen wel 200 kilo hebben. Je stopt ‘m dus  met gemak vol met de door jou zorgvuldig uitgezochte kerstitems. 

Hip of klassiek?

Ga je voor technische gadgets als een mooie draadloze powerbank, een koptelefoon (ook handig bij het thuiswerken) of een smartwatch? Cosy items als een plaid, barbecue items, kaarsen of een uitdagend spel passen natuurlijk ook. Wellicht aangevuld met lekkere fooditems, al dan niet in een bijpassend thema. Zelfs een klassiek kerstpakket in een doos als deze is een cadeau om trots op te zijn.

Je kiest uit 9 verschillende prints die variëren van een stoere betonlook, stijlvol zwart of hip strandhout. Uiteraard vind je ook hier de trendy botanische stijl terug. De prints passen bij elk interieur en zet je dus met plezier en een goed gevoel in huis. De doos is een prima verzamelpunt voor je oplaadkabels of je stopt ‘m vol met speelgoed, tekenspullen, foto’s, kleding- of haaraccessoires, sokken, stropdassen of andere rondslingerende spullen. 

Meer kerstinspiratie?

Uiteraard voorzien we je graag van nog meer inspiratie als het gaat om je eindejaarsgeschenk. We hebben een showroom vol met kerstitems en we kunnen je uiteraard ook digitaal van de meest creatieve voorstellen voorzien. Wil je alvast een lijstje met trends zien? Komt ie:

 • Vuurschaal
 • Puzzel of een vragenspel
 • Cadeaubon als Keuze Cadeaukaarten of bol.com
 • Custom made sokken
 • Fitnessbanden en andere sportitems
 • Stijlvolle RPET tas of RPET trolleykoffer
 • Geur diffuser
 • Lamp, koeler en speaker-in-één
 • Houten borrelplank
 • Mooie schalenset
 • Broodtrommel en lunchboxes
 • Hyacinth manden

In onze End of Year brochure staan nog meer mooie items. Klik eenvoudig op deze link en je bladert ‘m online door.

Wil je meer weten? Wellicht items zien en vasthouden? Laat het ons weten via 036-767 0330 of stuur een mail naar sales@weboprom.nl.

GERELATEERDE blogs

LAAT JE NIET VERRASSEN!

LAAT JE NIET VERRASSEN!

Blog Eigenlijk past deze slogan helemaal niet bij Webo Promotion 🤔. Want onze klanten verrassen met leuke ideeën,  meedenken en het uitvoeren van gave projecten; daar zijn we ijzersterk 💪 in en doen we het allerliefst! Maar in de strijd tegen het Coronavirus willen we...

Home Sweet Home – (hart)verwarmende geschenken

Home Sweet Home – (hart)verwarmende geschenken

Blog It's beginning to look a lot like Christmas... De feestdagen komen er al heel snel weer aan! Ben jij ook wel toe aan een beetje gezelligheid? Om alvast in de stemming te komen hebben wij een aantal cadeaus uitgezocht die passen bij deze speciale dagen! En als...

Mondkapje van de zaak!

Mondkapje van de zaak!

Blog Sinds de coronacrisis zie je in Nederland steeds vaker het mondkapje in het straatbeeld. Vanaf 1 juni ben je zelfs verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen en sinds een week wordt het dragen ervan in publieke ruimtes sterk geadviseerd. Hier...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

2 + 10 =