+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Een stijlvolle kerst met de dozen van Dutch Design Brand

18 augustus 2020

De zomervakantie is nauwelijks om of het woord ‘kerst’ staat al in de titel. En dat is eigenlijk precies op tijd. De hele vroege vogels zijn al bezig met het samenstellen van het eindejaarsgeschenk of hebben dat zelfs al geregeld. September is dé uitgelezen maand om je kerstpakket te regelen en dus bieden we je graag wat inspiratie. Dit keer de stijlvolle dozen van Dutch Design Brand. Want het cadeau is een ding, maar er moet natuurlijk wel een toffe verpakking omheen. 

Met de multifunctionele verpakkingen van Dutch Design Brand sla je hierin nog de welbekende twee vliegen in één klap ook. Je hebt niet alleen een stijlvolle en opvallende verpakking uitgezocht, je collega gebruikt ‘m na het leeghalen als opbergbox. Of als je voor de ‘Chair’ gaat, als kruk, nachtkastje of bijzettafel. Hoe leuk!

De dozen zijn gemaakt van FSC goedgekeurd karton en zijn zo innovatief in elkaar gezet dat je binnen een handomdraai een kruk of opbergdoos hebt. En ze zijn nog stevig ook, want ze kunnen wel 200 kilo hebben. Je stopt ‘m dus  met gemak vol met de door jou zorgvuldig uitgezochte kerstitems. 

Hip of klassiek?

Ga je voor technische gadgets als een mooie draadloze powerbank, een koptelefoon (ook handig bij het thuiswerken) of een smartwatch? Cosy items als een plaid, barbecue items, kaarsen of een uitdagend spel passen natuurlijk ook. Wellicht aangevuld met lekkere fooditems, al dan niet in een bijpassend thema. Zelfs een klassiek kerstpakket in een doos als deze is een cadeau om trots op te zijn.

Je kiest uit 9 verschillende prints die variëren van een stoere betonlook, stijlvol zwart of hip strandhout. Uiteraard vind je ook hier de trendy botanische stijl terug. De prints passen bij elk interieur en zet je dus met plezier en een goed gevoel in huis. De doos is een prima verzamelpunt voor je oplaadkabels of je stopt ‘m vol met speelgoed, tekenspullen, foto’s, kleding- of haaraccessoires, sokken, stropdassen of andere rondslingerende spullen. 

Meer kerstinspiratie?

Uiteraard voorzien we je graag van nog meer inspiratie als het gaat om je eindejaarsgeschenk. We hebben een showroom vol met kerstitems en we kunnen je uiteraard ook digitaal van de meest creatieve voorstellen voorzien. Wil je alvast een lijstje met trends zien? Komt ie:

 • Vuurschaal
 • Puzzel of een vragenspel
 • Cadeaubon als Keuze Cadeaukaarten of bol.com
 • Custom made sokken
 • Fitnessbanden en andere sportitems
 • Stijlvolle RPET tas of RPET trolleykoffer
 • Geur diffuser
 • Lamp, koeler en speaker-in-één
 • Houten borrelplank
 • Mooie schalenset
 • Broodtrommel en lunchboxes
 • Hyacinth manden

In onze End of Year brochure staan nog meer mooie items. Klik eenvoudig op deze link en je bladert ‘m online door.

Wil je meer weten? Wellicht items zien en vasthouden? Laat het ons weten via 036-767 0330 of stuur een mail naar sales@weboprom.nl.

GERELATEERDE blogs

Zorg voor onze zorgers

Zorg voor onze zorgers

Blog Op 12 mei wordt de 'Dag van de Zorg' gevierd. Ieder jaar staat deze dag in het teken van de zorg en verpleging. Overal ter wereld worden zorgmedewerkers extra in het zonnetje gezet op deze speciale dag. Zeker in deze bijzondere tijd, waarin de druk op...

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. En nu de dagen weer langer worden verheugen we ons stiekem weer op lange, zwoele...

Paashaas door de brievenbus?

Paashaas door de brievenbus?

BlogGERELATEERDE blogs CONTACTMARCONIWEG 25 3899BR ZEEWOLDE TEL: +31 (0) 36 76 70 330 SALES@WEBOPROM.NL     linkedininstagrampinterest

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

3 + 12 =