+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

15 september 2020

Sinds maart werken heel veel mensen vanuit huis. En we worden nog steeds gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Om de thuiswerkende toppers een hart onder de riem te steken, sturen veel bedrijven thuiswerkpakketten naar hun collega’s. Sommigen hebben zelfs al drie verrassingen thuisgestuurd gekregen. Nu het september is, is het tijd om je kerstpakket samen te stellen.

Eindejaarsgeschenk in coronatijd.

Dat het dit jaar allemaal even anders gaat dan anders, staat buiten kijf. Een heel aantal momenten of events kunnen niet en over sommige dingen denken we even twee keer na. Dan bieden feestdag als Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw enige houvast. Al zullen ook die wat anders gevierd worden dan andere jaren.

Ook het moment van geven van het eindejaarsgeschenk zal een andere zijn, omdat jullie eindejaarsfeest of kerstborrel niet kan plaatsvinden. Maar een kerstpakket kan natuurlijk gewoon worden samengesteld en naar de thuisadressen worden verstuurd.

Wannahave Kerstpakket.

Maak de feestdagen extra gezellig of steek je thuiswerkende collega’s een extra hart onder de riem met een fijn pakket. De keuze in thema’s is reuze. Uiteraard mag food eigenlijk niet ontbreken en aangevuld met de juiste ‘hardware’ als een vuurschaal, gezelschapsspel, een mooie bluetooth speaker met oplader of een stijlvolle opbergdoos maak je een prachtig pakket. Een ‘wannahave’ kerstpakket. 

Gezond & Sportief.
Zoek je het meer in de sportieve hoek? Om je collega’s fit en in beweging te houden? Dat kan met:

 • activity watch
 • stappenteller
 • waterfles in de vorm van een dumbbell
 • yogamat
 • fitnessbanden
 • springtouw
 • sportarmband
 • dumbbell
 • handtrainer

Uiteraard stop je de doos dan verder vol met gezonde food en snack items uit de Vitality lijn.

Latin.
Breng het vakantiegevoel thuis. Een vleugje latin, een Mexicaanse touch..het kan met de foodlijn Mexican. Wat daar niet bij hoeft te ontbreken is een:

 • gezelschapsspel als Perudo
 • aardewerk schalen in vrolijke kleuren of terracotta
 • olijfhouten borrelplank
 • cactus
 • picknickkleed Mexican style
 • hamamdoek

Winter BBQ.
Buiten is het goed toeven, zeker als het goed koud is en er een strak zonnetje schijnt. Een winter BBQ maak je dan compleet met een:

 • vuurschaal
 • picknickkleed
 • vork met digitale temperatuurmeter
 • bbq gereedschapsset
 • hamburgergrill
 • leren barbecue schort
 • barbecue ovenwant

Driving Home.
Kerst vieren we hoogstwaarschijnlijk thuis en dus brengen we de winterse gezelligheid in huis. Met een:

 • comfortabel plaid
 • warme sokken van Soxs
 • thermosbeker
 • wijnset
 • borrelplank
 • spel

Hoe toepasselijk zijn dan de fooditems uit de lijn Driving Home?

Dit zijn slechts 4 thema’s die we uitlichten. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden en die werken we graag voor je uit. Stuur ons even een bericht via sales@weboprom.nl of bel 036 – 767 0330. We gaan graag voor je aan de slag!

GERELATEERDE blogs

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

Blog Nu we allemaal zoveel mogelijk thuiswerken, schiet die #vrijmibo er wel bij in. Maar een virtuele borrel kan natuurlijk ook! Met de Borrelbox stuur je al je collega's hapjes en drankjes toe, zodat jullie tijdens jullie online teammeeting kunnen proosten op de...

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

Blog Nieuwe werknemers ontvang je met een zorgvuldig samengesteld onboardingsprogramma. Je dompelt ze onder in jullie bedrijfscultuur en ze integreren snel. Weet je dat leuke en handige gadgets voorzien van jullie logo en huisstijl zorgen dat iemand zich nòg sneller...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

3 + 11 =