+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Mondkapje van de zaak!

8 oktober 2020

Sinds de coronacrisis zie je in Nederland steeds vaker het mondkapje in het straatbeeld. Vanaf 1 juni ben je zelfs verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen en sinds een week wordt het dragen ervan in publieke ruimtes sterk geadviseerd. Hier is het namelijk lastiger om anderhalve meter afstand te houden. Het dragen van mondkapjes draagt bij aan het beperken van overbrengen van het virus.

Het dragen van een mondkapje hoeft natuurlijk helemaal geen straf te zijn! Een gaaf all over bedrukt mondkapje in jouw eigen huisstijl is een mooie zichtbare merkdrager en nodigt tevens personeel, klanten, gasten of bezoekers uit tot het daadwerkelijk dragen ervan! Grappig, fashionable of stoer…wees creatief!

Nu we je enthousiast hebben over het dragen van een mondkapje vertellen we je graag nog even hoe je ze draagt. Want als je eenmaal een mondkapje hebt moet je het op de juiste manier op- en afzetten. We zetten het voor je op een rijtje:

  • Was je handen goed voordat je het mondkapje opzet
  • Raak de binnenkant niet aan
  • Gebruik de touwtjes of elastieken om je mondkapje op te zetten
  • Zorg dat het goed aansluit op je gezicht en de neus en mond bedekt
  • Was je handen ook als je het mondkapje afzet
  • Gebruik weer de touwtjes of elastieken
  • Raak de binnenkant niet aan

Ben je opzoek naar bedrukte of onbedrukte mondkapjes? Wij helpen je er graag mee! Van ontwerp tot productie, wij denken graag met je mee.

GERELATEERDE blogs

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 7 =