+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Home Sweet Home – (hart)verwarmende geschenken

30 oktober 2020

It’s beginning to look a lot like Christmas…

De feestdagen komen er al heel snel weer aan!

Ben jij ook wel toe aan een beetje gezelligheid?

Om alvast in de stemming te komen hebben wij een aantal cadeaus uitgezocht die passen bij deze speciale dagen! En als persoonlijk uitdelen even niet kan….. dan sturen we de Kerstman toch gewoon op pad?

Maak je cadeau nog specialer!

  • …Met een persoonlijke naam erop
  • …Met een persoonlijk kaartje erbij
  • …In een op maat gemaakte verpakking
  • …Levering aan huis

Mogen we de kerstman voor jou op pad sturen?? Vraag naar de mogelijkheden!!

GERELATEERDE blogs

Mondkapje van de zaak!

Mondkapje van de zaak!

Blog Sinds de coronacrisis zie je in Nederland steeds vaker het mondkapje in het straatbeeld. Vanaf 1 juni ben je zelfs verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen en sinds een week wordt het dragen ervan in publieke ruimtes sterk geadviseerd. Hier...

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

Blog Nu we allemaal zoveel mogelijk thuiswerken, schiet die #vrijmibo er wel bij in. Maar een virtuele borrel kan natuurlijk ook! Met de Borrelbox stuur je al je collega's hapjes en drankjes toe, zodat jullie tijdens jullie online teammeeting kunnen proosten op de...

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Blog Sinds maart werken heel veel mensen vanuit huis. En we worden nog steeds gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Om de thuiswerkende toppers een hart onder de riem te steken, sturen veel bedrijven thuiswerkpakketten naar hun collega's. Sommigen hebben zelfs al...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

7 + 7 =