+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
LAAT JE NIET VERRASSEN!

17 november 2020

Eigenlijk past deze slogan helemaal niet bij Webo Promotion 🤔. Want onze klanten verrassen met leuke ideeën,  meedenken en het uitvoeren van gave projecten; daar zijn we ijzersterk 💪 in en doen we het allerliefst!

Maar in de strijd tegen het Coronavirus willen we liever niet voor verrassingen komen te staan. Bestel daarom nu nog mondkapjes in jouw eigen huisstijl. Want verplicht of niet, voorstander of tegenstander…het blijft stiekem wel een heel mooi promotioneel item!😏

En t/m 31 december betaal je ook nog eens geen BTW!

Mondkapje van de zaak!

Mondkapje van de zaak!

Blog Sinds de coronacrisis zie je in Nederland steeds vaker het mondkapje in het straatbeeld. Vanaf 1 juni ben je zelfs verplicht om in het openbaar vervoer een mondkapje te dragen en sinds een week wordt het dragen ervan in publieke ruimtes sterk geadviseerd. Hier...

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

Blog Nu we allemaal zoveel mogelijk thuiswerken, schiet die #vrijmibo er wel bij in. Maar een virtuele borrel kan natuurlijk ook! Met de Borrelbox stuur je al je collega's hapjes en drankjes toe, zodat jullie tijdens jullie online teammeeting kunnen proosten op de...

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Blog Sinds maart werken heel veel mensen vanuit huis. En we worden nog steeds gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Om de thuiswerkende toppers een hart onder de riem te steken, sturen veel bedrijven thuiswerkpakketten naar hun collega's. Sommigen hebben zelfs al...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

15 + 5 =