+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
De kracht van een compliment.

28 januari 2021

In de strijd tegen het coronavirus is het voor velen van ons een must om vanuit huis te werken. Een situatie die al langere tijd gaande is en waar we misschien al wel een beetje aan gewend zijn geraakt. Maar ondanks de must, de wil en een flexibele instelling valt het veel werknemers nog steeds zwaar.

Blijf daarom jouw thuiswerkende toppers verrassen en motiveren met één van de vele leuke thuiswerkpakketten! Van A tot Z geregeld, geheel naar eigen wens in te vullen.

Heb je behoefte aan een beetje inspiratie en houvast? Vraag dan geheel vrijblijvend onze inspiratieflyer aan via sales@weboprom.nl.

Deze staat vol leuke ideeën voor de komende maanden. Want zeg nou zelf…zo’n opsteker wil iedereen toch wel krijgen?!

GERELATEERDE blogs

Webo Promotion: Regreening partner van Treebytree!

Webo Promotion: Regreening partner van Treebytree!

Blog Samen met onze klanten en leveranciers willen we bouwen aan een duurzame toekomst. Met aandacht voor groei en oog voor elkaar en de wereld waar we in leven. Onlangs zijn wij benoemd tot Regreening Partner van TreebyTree. Treebytree brengt, in samenwerking met...

Sales medewerker binnendienst m/v – 24-40 uur per week

Sales medewerker binnendienst m/v – 24-40 uur per week

Webo Promotion is een full service leverancier in promotionele items, gadgets, relatiegeschenken en kerstpakketten. We begeleiden onze klanten van idee en ontwerp tot en met de productie en distributie. Wij werken o.a. voor bekende organisaties als ING, KLM, KPMG en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

3 + 4 =