+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Voordeliger je werknemers belonen dankzij verruimde werkkostenregeling.

1 februari 2021

Waarom wachten tot het einde van het jaar om je medewerkers te #belonen voor hun extra inzet? Juist nu is het belangrijk om jouw personeel te verbinden, motiveren en een hart onder de riem te steken. Dankzij de verruimde werkkostenregeling kan dit ook nog eens extra voordelig!

Wil je jouw werkkostenregeling ook graag goed benutten voor een leuk #thuiswerkpakket of -geschenk? Neem contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036-7670330 en we denken vrijblijvend met je mee!

GERELATEERDE blogs

Webo Promotion: Regreening partner van Treebytree!

Webo Promotion: Regreening partner van Treebytree!

Blog Samen met onze klanten en leveranciers willen we bouwen aan een duurzame toekomst. Met aandacht voor groei en oog voor elkaar en de wereld waar we in leven. Onlangs zijn wij benoemd tot Regreening Partner van TreebyTree. Treebytree brengt, in samenwerking met...

Sales medewerker binnendienst m/v – 24-40 uur per week

Sales medewerker binnendienst m/v – 24-40 uur per week

Webo Promotion is een full service leverancier in promotionele items, gadgets, relatiegeschenken en kerstpakketten. We begeleiden onze klanten van idee en ontwerp tot en met de productie en distributie. Wij werken o.a. voor bekende organisaties als ING, KLM, KPMG en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

11 + 2 =