+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Voordeliger je werknemers belonen dankzij verruimde werkkostenregeling.

1 februari 2021

Waarom wachten tot het einde van het jaar om je medewerkers te #belonen voor hun extra inzet? Juist nu is het belangrijk om jouw personeel te verbinden, motiveren en een hart onder de riem te steken. Dankzij de verruimde werkkostenregeling kan dit ook nog eens extra voordelig!

Wil je jouw werkkostenregeling ook graag goed benutten voor een leuk #thuiswerkpakket of -geschenk? Neem contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036-7670330 en we denken vrijblijvend met je mee!

GERELATEERDE blogs

Hello Summer!

Hello Summer!

Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een...

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

7 + 11 =