+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Voordeliger je werknemers belonen dankzij verruimde werkkostenregeling.

1 februari 2021

Waarom wachten tot het einde van het jaar om je medewerkers te #belonen voor hun extra inzet? Juist nu is het belangrijk om jouw personeel te verbinden, motiveren en een hart onder de riem te steken. Dankzij de verruimde werkkostenregeling kan dit ook nog eens extra voordelig!

Wil je jouw werkkostenregeling ook graag goed benutten voor een leuk #thuiswerkpakket of -geschenk? Neem contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036-7670330 en we denken vrijblijvend met je mee!

GERELATEERDE blogs

De magie van een smakelijke verrassing.

De magie van een smakelijke verrassing.

De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Het is die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken - Sinterklaas staat weer voor de deur! Bij Webo Promotion staan we klaar om deze feestelijke periode nog specialer te maken.   Al ruim 45 jaar...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

4 + 7 =