+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Medewerkers thuis verrast met een warm hart onder de riem.

5 februari 2021

Medewerkers van een grote multinational kregen in de aanloop naar Valentijnsdag een warm hart onder de riem gestoken. Met een goed gevulde mok, voorzien van logo en unieke persoonsnaam werden de medewerkers op originele wijze verrast.

Elke medewerker ontving per pakketpost een volledig gepersonaliseerd geschenk. De 735 geschenken, bestaande uit een all over bedrukte keramische mok met logo en persoonsnaam, Tiny Tony’s en een (h)eerlijke boterkoek werden verpakt in een opvallende custom geschenkverpakking en voorzien van kaartje met persoonlijke boodschap. Een prachtig project waar we trots op zijn!

Van hulp bij de diverse designs tot de logistieke afhandeling; wij bij Webo nemen het graag voor je uit handen!

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een leuk, gepersonaliseerd geschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330

GERELATEERDE blogs

Zorg voor onze zorgers

Zorg voor onze zorgers

Blog Op 12 mei wordt de 'Dag van de Zorg' gevierd. Ieder jaar staat deze dag in het teken van de zorg en verpleging. Overal ter wereld worden zorgmedewerkers extra in het zonnetje gezet op deze speciale dag. Zeker in deze bijzondere tijd, waarin de druk op...

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Zomertijd? Tijd voor zomer!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. En nu de dagen weer langer worden verheugen we ons stiekem weer op lange, zwoele...

Paashaas door de brievenbus?

Paashaas door de brievenbus?

BlogGERELATEERDE blogs CONTACTMARCONIWEG 25 3899BR ZEEWOLDE TEL: +31 (0) 36 76 70 330 SALES@WEBOPROM.NL     linkedininstagrampinterest

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

2 + 10 =