+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Medewerkers thuis verrast met een warm hart onder de riem.

5 februari 2021

Medewerkers van een grote multinational kregen in de aanloop naar Valentijnsdag een warm hart onder de riem gestoken. Met een goed gevulde mok, voorzien van logo en unieke persoonsnaam werden de medewerkers op originele wijze verrast.

Elke medewerker ontving per pakketpost een volledig gepersonaliseerd geschenk. De 735 geschenken, bestaande uit een all over bedrukte keramische mok met logo en persoonsnaam, Tiny Tony’s en een (h)eerlijke boterkoek werden verpakt in een opvallende custom geschenkverpakking en voorzien van kaartje met persoonlijke boodschap. Een prachtig project waar we trots op zijn!

Van hulp bij de diverse designs tot de logistieke afhandeling; wij bij Webo nemen het graag voor je uit handen!

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een leuk, gepersonaliseerd geschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330

GERELATEERDE blogs

Bestel nu je Sinterklaasgeschenken, want wie zoet is …

Bestel nu je Sinterklaasgeschenken, want wie zoet is …

Blog De tijd rondom Sinterklaas staat in het teken van cadeaus. Sommige ludiek, andere heel grappig, een aantal heel persoonlijk en het overgrote deel vooral heel lekker. Pepernoten, chocoladeletters, taai-taai, strooigoed en uiteraard die letter van banket. Stuur je...

Van zomerpakket naar Kerstpakket

Van zomerpakket naar Kerstpakket

Blog Terwijl velen nog genieten van heerlijke zomerse barbecues of wellicht zelfs nog op vakantie gaan, zijn de voorbereidingen voor de kerstdagen bij ons alweer in volle gang! Niet zo raar dat de meeste mensen er nog helemaal niet mee bezig zijn, maar nu het bijna...

It giet oan! Zien we elkaar snel?

It giet oan! Zien we elkaar snel?

Blog Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken... We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord. Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

4 + 1 =