+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Genieten van de lente; erop uit!

2 maart 2021

De lente staat voor de deur! We hebben al enkele dagen mogen genieten van de eerste warme zonnestralen en de geur van opkomende krokussen. En dat smaakt naar meer! Want wat zijn we daar aan toe. Lekker naar buiten, weg van de ruimte die nu al bijna een jaar onze woon-, slaap- en werkplek is.

Geef je medewerkers een “lente-boost” en motiveer ze om lekker naar buiten te gaan! Geen inspiratie? Help ze een handje!

Bijvoorbeeld met een “Toerist in eigen land” krasposterNederland heeft zoveel mooie steden en bezienswaardigheden te bieden dat je deze eigenlijk allemaal eens zou moeten bezoeken. Met deze originele krasposter kun je eenvoudig zien welke van de 100 je allemaal al hebt bezocht en welke nog op je to-see lijst staan! En wil je het echt goed aanpakken? Met een mooi picknickkleed en coffee-2-go mok is het uitje compleet!

Blijf je toch liever in je vertrouwde omgeving? Met een kop koffie in de zon en een fleurige achtertuin is ook genieten toch? 

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een vrolijk lentegeschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330

GERELATEERDE blogs

Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

Blog Afgelopen jaar was geen eitje. Verras je personeel of relaties thuis of op kantoor met een vrolijk Paasgeschenk. Dankzij de grootte van het doosje past dit makkelijk door de brievenbus. Vul hem naar eigen wens met lekkere paaseitjes, een (h)eerlijke Tony's...

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Blog Ook in het, als welvarend bekend staande Zeewolde, leven mensen onder de armoedegrens, inwoners die niet zelfstandig in hun dagelijkse onderhoud kunnen voorzien. Voedselbank De Kostmand Zeewolde helpt deze mensen door ze te voorzien van gratis voedselpakketten...

Goede voornemens? Goed gereedschap is het halve werk!

Goede voornemens? Goed gereedschap is het halve werk!

Blog Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe, frisse start. Een goed moment om eindelijk de versie van jezelf te worden die je écht wilt zijn. Fitter, beter, gedisciplineerder, positiever, je kent het wel: goede voornemens. Ook hierin geldt; goed...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

14 + 2 =