+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Genieten van de lente; erop uit!

2 maart 2021

De lente staat voor de deur! We hebben al enkele dagen mogen genieten van de eerste warme zonnestralen en de geur van opkomende krokussen. En dat smaakt naar meer! Want wat zijn we daar aan toe. Lekker naar buiten, weg van de ruimte die nu al bijna een jaar onze woon-, slaap- en werkplek is.

Geef je medewerkers een “lente-boost” en motiveer ze om lekker naar buiten te gaan! Geen inspiratie? Help ze een handje!

Bijvoorbeeld met een “Toerist in eigen land” krasposterNederland heeft zoveel mooie steden en bezienswaardigheden te bieden dat je deze eigenlijk allemaal eens zou moeten bezoeken. Met deze originele krasposter kun je eenvoudig zien welke van de 100 je allemaal al hebt bezocht en welke nog op je to-see lijst staan! En wil je het echt goed aanpakken? Met een mooi picknickkleed en coffee-2-go mok is het uitje compleet!

Blijf je toch liever in je vertrouwde omgeving? Met een kop koffie in de zon en een fleurige achtertuin is ook genieten toch? 

Wil je jouw personeel, klanten of relaties ook verrassen met een vrolijk lentegeschenk?  Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330

GERELATEERDE blogs

Webo Promotion: Regreening partner van Treebytree!

Webo Promotion: Regreening partner van Treebytree!

Blog Samen met onze klanten en leveranciers willen we bouwen aan een duurzame toekomst. Met aandacht voor groei en oog voor elkaar en de wereld waar we in leven. Onlangs zijn wij benoemd tot Regreening Partner van TreebyTree. Treebytree brengt, in samenwerking met...

Sales medewerker binnendienst m/v – 24-40 uur per week

Sales medewerker binnendienst m/v – 24-40 uur per week

Webo Promotion is een full service leverancier in promotionele items, gadgets, relatiegeschenken en kerstpakketten. We begeleiden onze klanten van idee en ontwerp tot en met de productie en distributie. Wij werken o.a. voor bekende organisaties als ING, KLM, KPMG en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

9 + 12 =