+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
It giet oan! Zien we elkaar snel?

25 augustus 2021

Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken…

We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord.

Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en relatiegeschenken.

Blijf jij ook graag op de hoogte van de nieuwste producten en laat jij je graag in real life inspireren? Bezoek dan onze stand (nr. 364) tijdens PromZ.live op 7 en 8 september in de Amsterdamse Kromhouthal.

ALS VIP ONZE STAND BEZOEKEN?

Stuur dan even een mailtje naar agneta@weboprom.nl en ontvang een unieke registratiecode. Als VIP geniet je niet alleen van gratis toegang en een parkeerplaats dichtbij de hal, maar ook van gratis drankjes bij de diverse café’s.

PRODUCTZ OF THE YEAR?

Geef met de Solar Lids een tweede leven aan glazen potten en verander ze in duurzame buitenlampen op zonne-energie! Compatibel met de meeste (conserven)potten. Draadloos en volledig autonoom. Het zonnepaneel verzamelt overdag energie van de zon en slaat deze op. Met een simpele aanraking van de vinger op het zonnepaneel zet je de lamp aan en geniet je van een overvloedig licht.

Ben jij, net als wij, ervan overtuigd dat dit dé duurzame gadget van 2021 gaat worden? Breng dan je stem uit via onderstaande knop en help ons aan de Productz of the Year Award.

GERELATEERDE blogs

Hello Summer!

Hello Summer!

Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een...

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

3 + 1 =