+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
It giet oan! Zien we elkaar snel?

25 augustus 2021

Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken…

We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord.

Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en relatiegeschenken.

Blijf jij ook graag op de hoogte van de nieuwste producten en laat jij je graag in real life inspireren? Bezoek dan onze stand (nr. 364) tijdens PromZ.live op 7 en 8 september in de Amsterdamse Kromhouthal.

ALS VIP ONZE STAND BEZOEKEN?

Stuur dan even een mailtje naar agneta@weboprom.nl en ontvang een unieke registratiecode. Als VIP geniet je niet alleen van gratis toegang en een parkeerplaats dichtbij de hal, maar ook van gratis drankjes bij de diverse café’s.

PRODUCTZ OF THE YEAR?

Geef met de Solar Lids een tweede leven aan glazen potten en verander ze in duurzame buitenlampen op zonne-energie! Compatibel met de meeste (conserven)potten. Draadloos en volledig autonoom. Het zonnepaneel verzamelt overdag energie van de zon en slaat deze op. Met een simpele aanraking van de vinger op het zonnepaneel zet je de lamp aan en geniet je van een overvloedig licht.

Ben jij, net als wij, ervan overtuigd dat dit dé duurzame gadget van 2021 gaat worden? Breng dan je stem uit via onderstaande knop en help ons aan de Productz of the Year Award.

GERELATEERDE blogs

De magie van een smakelijke verrassing.

De magie van een smakelijke verrassing.

De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Het is die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken - Sinterklaas staat weer voor de deur! Bij Webo Promotion staan we klaar om deze feestelijke periode nog specialer te maken.   Al ruim 45 jaar...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 13 =