+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Van zomerpakket naar Kerstpakket

26 augustus 2021

Terwijl velen nog genieten van heerlijke zomerse barbecues of wellicht zelfs nog op vakantie gaan, zijn de voorbereidingen voor de kerstdagen bij ons alweer in volle gang! Niet zo raar dat de meeste mensen er nog helemaal niet mee bezig zijn, maar nu het bijna september is, wordt het langzamerhand wel tijd om je kerstpakket samen te stellen.

 

PERSOONLIJK GEVEN OF VERSTUREN?

Hoe we de feestdagen die jaar kunnen vieren blijft nog even onzeker. Krijgen we weer te maken met beperkingen of kunnen we dit jaar weer “ouderwets” met elkaar samen zijn tijdens een spetterend eindejaarsfeest of kerstborrel? We zullen het moeten afwachten. Hoe dan ook, er zijn toch gevolgen waar we rekening mee dienen te houden. Zo heeft de Corona pandemie er wereldwijd voor gezorgd dat voorraden en grondstoffen beperkter zijn en transporttijden snel oplopen.

Wil jij je collega’s verrassen en waarderen met een origineel kerstgeschenk? Wacht dan niet te lang en laat je alvast inspireren! Of de geschenken nu persoonlijk overhandigd mogen worden of dat afstand en thuiswerken toch weer geboden zijn, wij zorgen er samen met jou voor dat alles wordt geregeld. Van idee tot verzending!

Neem eens een kijkje op onze speciale kerstpakketten-site https://1inkerstpakketten.nl/ of blader op je gemak door onze online Inspiration Guides. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! Klik op de tegeltjes en laat je inspireren! >>

GERELATEERDE blogs

Bestel nu je Sinterklaasgeschenken, want wie zoet is …

Bestel nu je Sinterklaasgeschenken, want wie zoet is …

Blog De tijd rondom Sinterklaas staat in het teken van cadeaus. Sommige ludiek, andere heel grappig, een aantal heel persoonlijk en het overgrote deel vooral heel lekker. Pepernoten, chocoladeletters, taai-taai, strooigoed en uiteraard die letter van banket. Stuur je...

It giet oan! Zien we elkaar snel?

It giet oan! Zien we elkaar snel?

Blog Hét moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken... We mogen weer ‘live’ business doen! Uiteraard veilig en verantwoord. Eindelijk kunnen we elkaar weer ontmoeten. PromZ.live is dé vakbeurs op het gebied van promotionele producten, kerstpakketten en...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

4 + 11 =