+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Bestel nu je Sinterklaasgeschenken, want wie zoet is …

14 oktober 2021

De tijd rondom Sinterklaas staat in het teken van cadeaus. Sommige ludiek, andere heel grappig, een aantal heel persoonlijk en het overgrote deel vooral heel lekker. Pepernoten, chocoladeletters, taai-taai, strooigoed en uiteraard die letter van banket. Stuur je collega’s en relaties het lekkers van Sint en tover een glimlach op hun gezicht.

 

BRIEVENBUS OF SCHOORSTEEN?

Of je collega’s en relaties nu thuis werken of niet, je stopt het lekkers in een opvallende doos en maakt het geven nòg leuker. Of je nu gaat voor een brievenbusdoos of een doos die door de schoorsteen past, je bedrukt ‘m met een gekke tekst of vrolijke afbeelding. Wedden dat die glimlach dan nog groter is?

Beetje inspiratie nodig? Neem eens een kijkje in onze Sinterklaas Inspiration Guides. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! 

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

14 + 10 =