+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Het is nu tijd voor actie!

22 november 2021

We hoeven niet te wachten op de wereldleiders om actie te ondernemen. We hebben de toekomst ook in eigen hand. Het is nú tijd voor actie!

Met de distributie van de nieuwe IMPACT collectie willen we een einde maken aan greenwashing en het échte verhaal over duurzaamheid vertellen. We geloven dat duurzaamheid en traceerbaarheid diep verbonden zijn. En als pionier in de markt bereiden wij de weg voor voor de rest van de industrie.

Watertekort is een wereldwijd probleem, van van smeltende poolkappen tot uitgedroogde landdelen. De consequenties zijn over de hele wereld te zien. Al in 2025 zal 50% van de wereldbevolking te maken krijgen met ‘waterstress’; leven met een gebrek aan voldoende beschikbaar drinkwater. Watertekort is tastbare en concrete problematiek.

Door gebruik te maken van gerecycled katoen en PET kunnen we een positief effect hebben op waterbesparing. Met toepassing van gerecyclede materialen besparen we duizenden liters water. Maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat gerecyclede materialen daadwerkelijk gebruikt zijn en onze waterbesparingsclaims bewijzen? Met Aware™ garanderen we de toepassing van gerecycled materiaal en de duurzaamheidsclaims van verminderde effecten op het milieu. Aware™ is een virtuele component die duurzame inhoud verifieert in een eindproduct door middel van tracertechnologie en claims valideert door middel van blockchain-technologie.

Benieuwd hoe IMPACT Aware™ werkt? In deze video leggen we het uit! 

GERELATEERDE blogs

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

14 + 5 =