+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Goede voornemens? Goed gereedschap is het halve werk!

3 januari 2022

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe, frisse start. Een goed moment om eindelijk de versie van jezelf te worden die je écht wilt zijn. Fitter, beter, gedisciplineerder, positiever, je kent het wel: goede voornemens. Ook hierin geldt; goed gereedschap is het halve werk! 

Ieder jaar is met stip op nummer 1 het goede voornemen om af te vallen. Na de feestdagen is natuurlijk een perfect moment om hier mee te beginnen. Afvallen kan enerzijds door gezonder te eten en anderzijds door meer te sporten.

Met de komst van corona zien we binnen de maatschappij groeiende aandacht voor een gezonde leefstijl. Een op de drie Nederlanders is bewuster bezig met zijn gezondheid. De strengste regels liggen alweer achter ons, maar voor veel mensen is het nog steeds een uitdaging om voldoende te bewegen in tijden van corona. Natuurlijk kun je buiten fietsen of hardlopen, maar blessures liggen hierbij op de loer. Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden om in en rond het huis genoeg te bewegen.

Motiveer je collega’s om lekker in beweging te blijven met een samengesteld sportpakket. Het gehele pakket kan gepersonaliseerd worden in jullie eigen huisstijl. Van de doos tot begeleidende brief en de geselecteerde items!

Beetje inspiratie nodig? Neem eens een kijkje in onze My Box Guide.

Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee!

Beetje inspiratie nodig? Neem eens een kijkje in onze Sinterklaas Inspiration Guides. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! 

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

9 + 4 =