+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

17 februari 2022

Afgelopen jaar was geen eitje. Verras je personeel of relaties thuis of op kantoor met een vrolijk Paasgeschenk. Dankzij de grootte van het doosje past dit makkelijk door de brievenbus. Vul hem naar eigen wens met lekkere paaseitjes, een (h)eerlijke Tony’s paasreep of leuke gadgets voor bijvoorbeeld een fleurige tuin. Een persoonlijke boodschap op een mooi gedrukt kaartje maakt het helemaal af!

 

 VERZENDING

Alle paaspakketjes worden standaard verpakt in een vrolijke Paas-brievenbusdoos. Wil je echt uitpakken? Verpak jouw paasgeschenk dan in een volledig custom designed doosje. We helpen je graag met het artwork. Houd dan wel rekening met ca. 4 weken levertijd!

Wil je dat wij ook de verzending uit handen nemen? Geen probleem! Lever ons de adressen in de daarvoor bestemde template aan en wij zorgen ervoor dat de pakketjes op tijd met de Paashaas mee gaan 😉 !  

EGG-CITED MAAR EEN BEETJE MEER INSPIRATIE NODIG?

Neem eens een kijkje in onze speciale online Inspiration Guide. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! 

GERELATEERDE blogs

De magie van een smakelijke verrassing.

De magie van een smakelijke verrassing.

De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Het is die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken - Sinterklaas staat weer voor de deur! Bij Webo Promotion staan we klaar om deze feestelijke periode nog specialer te maken.   Al ruim 45 jaar...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

9 + 9 =