+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

17 februari 2022

Afgelopen jaar was geen eitje. Verras je personeel of relaties thuis of op kantoor met een vrolijk Paasgeschenk. Dankzij de grootte van het doosje past dit makkelijk door de brievenbus. Vul hem naar eigen wens met lekkere paaseitjes, een (h)eerlijke Tony’s paasreep of leuke gadgets voor bijvoorbeeld een fleurige tuin. Een persoonlijke boodschap op een mooi gedrukt kaartje maakt het helemaal af!

 

 VERZENDING

Alle paaspakketjes worden standaard verpakt in een vrolijke Paas-brievenbusdoos. Wil je echt uitpakken? Verpak jouw paasgeschenk dan in een volledig custom designed doosje. We helpen je graag met het artwork. Houd dan wel rekening met ca. 4 weken levertijd!

Wil je dat wij ook de verzending uit handen nemen? Geen probleem! Lever ons de adressen in de daarvoor bestemde template aan en wij zorgen ervoor dat de pakketjes op tijd met de Paashaas mee gaan ūüėČ !¬†¬†

EGG-CITED MAAR EEN BEETJE MEER INSPIRATIE NODIG?

Neem eens een kijkje in onze speciale online Inspiration Guide. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! 

GERELATEERDE blogs

(Junior) Accountmanager m/v – 40 uur p/week

(Junior) Accountmanager m/v – 40 uur p/week

Webo Promotion is een full service leverancier in promotionele items, gadgets, relatiegeschenken en kerstpakketten. We begeleiden onze klanten van idee en ontwerp tot en met de productie en distributie. Wij werken o.a. voor bekende organisaties als ING, KLM, KPMG en...

Santa is coming to town…

Santa is coming to town…

Blog Terwijl velen nog nagenieten van heerlijke zomerse barbecues of wellicht zelfs nog op vakantie gaan, zijn de voorbereidingen voor de kerstdagen bij ons alweer in volle gang! Niet zo raar dat de meeste mensen er nog helemaal niet mee bezig zijn, maar nu het alweer...

Summer time!

Summer time!

Blog Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark....

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

3 + 11 =