+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Santa is coming to town…

30 september 2022

Terwijl velen nog nagenieten van heerlijke zomerse barbecues of wellicht zelfs nog op vakantie gaan, zijn de voorbereidingen voor de kerstdagen bij ons alweer in volle gang! Niet zo raar dat de meeste mensen er nog helemaal niet mee bezig zijn, maar nu het alweer bijna oktober is, wordt het langzamerhand wel tijd om je kerstpakket samen te stellen.

 

PERSOONLIJK GEVEN OF VERSTUREN?

Hoe we de feestdagen die jaar kunnen vieren blijft nog even onzeker. Krijgen we weer te maken met beperkingen of kunnen we dit jaar weer “ouderwets” met elkaar samen zijn tijdens een spetterend eindejaarsfeest of kerstborrel? We zullen het moeten afwachten. Hoe dan ook, er zijn toch gevolgen waar we rekening mee dienen te houden. Zo heeft de Corona pandemie er wereldwijd voor gezorgd dat voorraden en grondstoffen beperkter zijn en transporttijden snel oplopen.

Wil jij je collega’s verrassen en waarderen met een origineel kerstgeschenk? Wacht dan niet te lang en laat je alvast inspireren! Of de geschenken nu persoonlijk overhandigd mogen worden of dat afstand en thuiswerken toch weer geboden zijn, wij zorgen er samen met jou voor dat alles wordt geregeld. Van idee tot verzending!

Neem eens een kijkje op onze speciale kerstpakketten-site https://1inkerstpakketten.nl/ of blader op je gemak door onze online Inspiration Guides. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! Klik op de tegeltjes en laat je inspireren! >>

GERELATEERDE blogs

Hello Summer!

Hello Summer!

Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een...

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 11 =