+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Santa is coming to town…

30 september 2022

Terwijl velen nog nagenieten van heerlijke zomerse barbecues of wellicht zelfs nog op vakantie gaan, zijn de voorbereidingen voor de kerstdagen bij ons alweer in volle gang! Niet zo raar dat de meeste mensen er nog helemaal niet mee bezig zijn, maar nu het alweer bijna oktober is, wordt het langzamerhand wel tijd om je kerstpakket samen te stellen.

 

PERSOONLIJK GEVEN OF VERSTUREN?

Hoe we de feestdagen die jaar kunnen vieren blijft nog even onzeker. Krijgen we weer te maken met beperkingen of kunnen we dit jaar weer “ouderwets” met elkaar samen zijn tijdens een spetterend eindejaarsfeest of kerstborrel? We zullen het moeten afwachten. Hoe dan ook, er zijn toch gevolgen waar we rekening mee dienen te houden. Zo heeft de Corona pandemie er wereldwijd voor gezorgd dat voorraden en grondstoffen beperkter zijn en transporttijden snel oplopen.

Wil jij je collega’s verrassen en waarderen met een origineel kerstgeschenk? Wacht dan niet te lang en laat je alvast inspireren! Of de geschenken nu persoonlijk overhandigd mogen worden of dat afstand en thuiswerken toch weer geboden zijn, wij zorgen er samen met jou voor dat alles wordt geregeld. Van idee tot verzending!

Neem eens een kijkje op onze speciale kerstpakketten-site https://1inkerstpakketten.nl/ of blader op je gemak door onze online Inspiration Guides. Heb je liever dat we je een beetje op weg helpen? Stuur dan even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel 036 767 0330 en we denken graag met je mee! Klik op de tegeltjes en laat je inspireren! >>

GERELATEERDE blogs

Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

Get egg-cited! Paasgeschenken die indruk maken.

Blog Afgelopen jaar was geen eitje. Verras je personeel of relaties thuis of op kantoor met een vrolijk Paasgeschenk. Dankzij de grootte van het doosje past dit makkelijk door de brievenbus. Vul hem naar eigen wens met lekkere paaseitjes, een (h)eerlijke Tony's...

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Sharing is caring – Samen sterk voor de voedselbank

Blog Ook in het, als welvarend bekend staande Zeewolde, leven mensen onder de armoedegrens, inwoners die niet zelfstandig in hun dagelijkse onderhoud kunnen voorzien. Voedselbank De Kostmand Zeewolde helpt deze mensen door ze te voorzien van gratis voedselpakketten...

Goede voornemens? Goed gereedschap is het halve werk!

Goede voornemens? Goed gereedschap is het halve werk!

Blog Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe, frisse start. Een goed moment om eindelijk de versie van jezelf te worden die je écht wilt zijn. Fitter, beter, gedisciplineerder, positiever, je kent het wel: goede voornemens. Ook hierin geldt; goed...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 4 =