+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Webo Promotion: Regreening partner van Treebytree!

24 maart 2023

Samen met onze klanten en leveranciers willen we bouwen aan een duurzame toekomst. Met aandacht voor groei en oog voor elkaar en de wereld waar we in leven. Onlangs zijn wij benoemd tot Regreening Partner van TreebyTree. Treebytree brengt, in samenwerking met Justdiggit, bomen terug in Afrika, die je met een unieke digitale experience cadeau kan geven aan personeel en/of klanten. Een 100% duurzaam relatiegeschenk waar wij distributeur van mogen zijn!

 

HOE WERKT DAT?

Alle bomen worden geregistreerd onder een unieke boomcode en opgenomen in de Treebytree database. Het zijn persoonlijke geschenken die een leven lang te volgen zijn. De bomen worden gedurende 20 jaar verzorgd, in het hart van Afrika, op de plek waar vergroening het hardste nodig is.

De ontvanger wordt via een persoonlijk bericht naar zijn of haar boom begeleid om digitaal uit te pakken. In slechts één klik vlieg je virtueel naar Afrika om te zien waar de boom staat en wat de impact is op CO₂-reductie, water retentie, lokale gemeenschappen en nog veel meer. De ontvanger kan tot wel twintig jaar lang een boom volgen; van jonge spruit tot volwaardige stam. Een unieke link
tussen gever en ontvanger.

JOUW EIGEN BOOM CADEAU!

Om samen met jou alvast de eerste stap naar een duurzamere toekomst te zetten, doen we je graag zo’n prachtige boom cadeau! Laat je verrassen en inspireren door deze unieke, digitale experience! Blijf voor wel 20 jaar verbonden met jouw boom, volg de groei, ontwikkelingen en draag zo zelf bij aan een stukje CO2 compensatie.

Stuur een mailtje met “JA IK WIL EEN BOOM CADEAU!” naar treebytree@weboprom.nl en claim nu jouw eigen boom!

GERELATEERDE blogs

De magie van een smakelijke verrassing.

De magie van een smakelijke verrassing.

De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Het is die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken - Sinterklaas staat weer voor de deur! Bij Webo Promotion staan we klaar om deze feestelijke periode nog specialer te maken.   Al ruim 45 jaar...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

15 + 12 =