+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Zilveren Ecovadis 2022 duurzaamheidscertificaat voor Webo Promotion!

24 maart 2023

Daarmee behoren wij tot de top 26% bedrijven wereldwijd op gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

‘Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel’, aldus Marco Stalenhoef, eigenaar en directeur van Webo Promotion. ‘Met onze inspanningen hopen we een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld en anderen te inspireren om hier ook mee aan de slag te gaan.’

 

ECOVADIS

EcoVadis is een onafhankelijke organisatie die het beleid van bedrijven beoordeelt op het gebied van maatschappelijk ondernemen. Het EcoVadis-label wordt in meer dan 160 landen erkend en jaarlijks worden bedrijven in bijna 200 verschillende sectoren geëvalueerd.

De beoordeling is gericht op een groot aantal thema’s, onderverdeeld in vier categorieën: milieu, arbeid en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. Een algemene score en enkele individuele scores weerspiegelen de beoordeling en maken vergelijking met andere bedrijven mogelijk.

EcoVadis beoordeelt niet alleen bedrijven, maar biedt ook een gemeenschappelijk platform, universele scorecards, benchmarks en tools om de prestaties op het gebied van duurzaamheid te verbeteren. De evaluaties en tools laten bedrijven toe de risico’s te beheersen en eco-innovaties aan te moedigen in hun wereldwijde productieketens. EcoVadis behoort tot ’s werelds grootste organisaties voor duurzaamheidsratings en werkt samen met meer dan 65.000 bedrijven!

Webo Promotion heeft dit duurzaamheidscertificaat al voor het vierde jaar op rij toegekend gekregen!

 

De EcoVadis-beoordeling wordt ook in onze branche door steeds meer klanten gebruikt om hun leveranciersbasis te evalueren. Een goede ontwikkeling die ons stimuleert om onze toekomstige certificeringen te verhogen naar Goud en Platina!

GERELATEERDE blogs

Hello Summer!

Hello Summer!

Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een...

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

8 + 9 =