+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Zon, zee en slimme inkoop: Hoe je de komkommertijd benut voor jouw promotionele inkoopstrategie!

3 augustus 2023

Het is zomer en terwijl de dagen langer zijn en de temperaturen stijgen, lijkt het leven even op een lager pitje te staan. Velen van ons zijn op vakantie, genieten van de zon en nemen even wat welverdiende rust. Maar wist je dat deze rustige zomerperiode eigenlijk het perfecte moment is om je inkoopstrategie voor promotionele producten uit te werken?

 

Waarom juist nu?

Hier zijn een paar goede redenen:

  1. Reflectie & Evaluatie: Met wat extra vrije tijd aan je handen is dit een geweldige kans om terug te kijken op hoe je bedrijf het tot nu toe heeft gedaan. Welke promotionele producten heb je eerder gebruikt en waren echt een hit bij je klanten? Wat kan beter? Door even stil te staan en te evalueren, kun je waardevolle inzichten opdoen voor je inkoopstrategie.

  2. Concurrentieanalyse: In de zomer vertragen sommige bedrijven hun activiteiten. Dat betekent dat je meer tijd hebt om te zien wat je concurrenten doen en welke promotionele producten zij inzetten. Dit kan je helpen om creatieve ideeën op te doen en ervoor te zorgen dat je je kunt onderscheiden van anderen.

  3. Bouw sterke relaties met leveranciers: In deze rustige tijd hebben leveranciers vaak meer ruimte om met je in gesprek te gaan. Dit is het moment om die relaties te versterken en gunstige deals te sluiten voor de producten die je wilt inkopen.

  4. Bereid je voor op toekomstige evenementen: Komende maanden staan wellicht evenementen op de planning, zoals beurzen of bedrijfsfeesten. Als je nu alvast je inkoopstrategie voor promotionele producten bepaalt, kun je tijdig alles regelen en voorkom je last-minute stress.

  5. Denk aan duurzaamheid: Bij het plannen van je inkoopstrategie kun je ook nadenken over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kies voor milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde producten die passen bij de waarden van jouw bedrijf.

MAAK HET VERSCHIL!

Dus, terwijl je lekker ontspant en geniet van de zomer, denk ook even aan je bedrijf en hoe je je marketinginspanningen een boost kunt geven met de juiste promotionele producten. Met een slimme aanpak nu, kun je straks het verschil maken!

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

11 + 3 =