+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
De magie van een smakelijke verrassing.

12 oktober 2023

De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Het is die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken – Sinterklaas staat weer voor de deur! Bij Webo Promotion staan we klaar om deze feestelijke periode nog specialer te maken.

 

Al ruim 45 jaar zijn wij experts in het vinden en samenstellen van de leukste Sinterklaasgeschenken die warme glimlachen en blijvende herinneringen creëren. Onze nieuwe SINT Inspiration Guide zit boordevol heerlijke lekkernijen die perfect zijn om jouw medewerkers, klanten of relaties te verwennen tijdens deze feestelijke tijd van het jaar.

Met de hulp van Webo Promotion verzeker je jezelf van:

🌟 Ruime keuze: Onze catalogus biedt een breed scala aan Sinterklaaslekkernijen om uit te kiezen. Van gepersonaliseerde chocoladeletters tot complete uitdeelpakketten, we hebben het allemaal.

🤝 Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, en wij creëren het perfecte Sinterklaasgeschenk op maat voor je!

🚚 Gemak: Wij regelen alles, van het samenstellen van de geschenken tot het verzenden ervan naar de ontvangers. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken.

Blader door onze catalogus en laat je inspireren. Of nog beter, neem vandaag nog contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330. Ons deskundige team van accountmanagers staat klaar om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat jouw Sinterklaasviering dit jaar onvergetelijk wordt!

 

GERELATEERDE blogs

Hello Summer!

Hello Summer!

Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een...

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

8 + 14 =