+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Escape room in je eigen woonkamer!!

8 november 2023

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakketWat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!

 

Het Escape Kerstpakket is een box die je niet zo 1, 2, 3 openmaakt. Doordat het escape kerstpakket een soort online escape room is, die ook nog eens de gespeelde tijd registreert, worden je medewerkers nog fanatieker dan ze al zijn. De score wordt immers bijgehouden op jullie bedrijfsranglijst. Welke medewerker krijgt dit jaar het snelst zijn kerstpakket open?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur even een mailtje naar sales@weboprom.nl of bel ons op 036 767 0330! Blader ook eens door onze catalogus en laat je inspireren!

GERELATEERDE blogs

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

De magie van een smakelijke verrassing.

De magie van een smakelijke verrassing.

De dagen worden korter, de temperatuur daalt. Het is die tijd van het jaar waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken - Sinterklaas staat weer voor de deur! Bij Webo Promotion staan we klaar om deze feestelijke periode nog specialer te maken.   Al ruim 45 jaar...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

11 + 8 =