+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid.

Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een beetje creativiteit creëer jij een zomer om nooit te vergeten!

 

Laat je inspireren of vraag ons naar de vele mogelijkheden. Maar wacht niet te lang “because time flies when you’re having fun!” Grijp dus snel je kans om jouw personeel of klanten te verrassen met een gaaf zomergeschenk!

BEETJE MEER INSPIRATIE NODIG?

Daar is ‘ie weer! Onze Summer Inspiration Guide. Een handig overzicht vol sprankelende ideeën. Hier vind je een veelzijdige selectie aan verrassende en praktische, promotionele items die jouw klanten en personeel gegarandeerd laten stralen!

Van kleurrijke slippers tot trendy bucket hats; elk product is zorgvuldig geselecteerd om een blijvende indruk achter te laten!

Toch een beetje extra hulp nodig? Neem snel vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330 en we denken graag met je mee!

GERELATEERDE blogs

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

5 + 3 =