+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

Met deze heerlijke temperaturen komt de zomer ineens wel heel erg dichtbij! Maar het is nog niet te laat om je personeel, klanten of andere relaties te verrassen met een mooi zomergeschenk. Van stijlvolle koelboxen, prachtige stranddoeken, hippe hoedjes tot een beschermde huid… de mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos!

Om je een beetje op weg te helpen hebben wij alvast een TOP 10 met de leukste geschenken voor je samengesteld! Laat die zomer maar komen!!

BEETJE MEER INSPIRATIE NODIG?

Neem dan eens een kijkje in onze Summer Inspiration Guide. Een handig overzicht vol sprankelende ideeën. Hier vind je een veelzijdige selectie aan verrassende en praktische, promotionele items die jouw klanten en personeel gegarandeerd laten stralen!

Van kleurrijke slippers tot trendy bucket hats; elk product is zorgvuldig geselecteerd om een blijvende indruk achter te laten!

Toch een beetje extra hulp nodig? Neem snel vrijblijvend contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330 en we denken graag met je mee!

GERELATEERDE blogs

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Ben jij klaar voor de oranje koorts?

Klaar voor een oranje gekleurd seizoen vol feesten en evenementen? Van Koningsdag tot Bevrijdingsdag, van het EK2024 tot de Olympische Spelen, er staat ons heel wat te wachten de komende maanden! Het is de perfecte kans om je merk én liefde voor Nederland te showen! ...

Escape room in je eigen woonkamer!!

Escape room in je eigen woonkamer!!

Een altijd terugkerende verrassing: het #kerstpakket! Wat zou er dit jaar in zitten? Bij dit unieke concept is één ding zeker: Jouw medewerkers beleven volop #spanning en #plezier met fantastische producten als beloning! Het kerstpakket wordt zo een ware beleving!...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

5 + 6 =