+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

OVER WEBO


Met meer dan 50 jaar ervaring weten we wat er speelt in de wereld van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Als full service leverancier begeleiden we het gehele traject. Van wens naar idee met bijbehorend concept en van bedrukken, eventueel op voorraad houden tot en met de distributie. We regelen het allemaal voor je!

De premiums en relatiegeschenken die je cadeau geeft, zijn cadeaus met emotie.
Dat beseffen we ons bij Webo Promotion maar al te goed. We zorgen ervoor dat je de aandacht hebt, want met verrassende en kwalitatief goede gifts en premiums laat je een stevige indruk achter.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze inspanningen hopen we een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld en anderen te inspireren om hier ook mee aan de slag te gaan. Webo Promotion heeft in 2024 voor het vijfde jaar op rij het EcoVadis duurzaamheidscertificaat toegekend gekregen! Met de Gouden certificering voor 2024 behoren wij tot de top 5% bedrijven wereldwijd op gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

 

Hoe gaan we te werk?

We bouwen graag aan duurzame relaties en onderhouden met enthousiasme de contacten met onze trouwe klantenschare. Van advies tot ontwerp en efficiënt inkopen. Van orderbewaking tot en met opslag, handling en distributie van alle giveaways. Hoe we dat doen?

  • We bespreken de wensen en het doel van het uit te geven relatiegeschenk;
  • Dat kan in onze inspirerende showroom te Zeewolde of we sturen je een mooie presentatie met productvoorstellen voorzien van logo;
  • Na akkoord op het plan van aanpak of de productvoorstellen, gaan we over tot productie van de relatiegeschenken en/of premiums;
  • Wij bewaken hierbij jullie huisstijl, de levertijden en voeren kwaliteitscontroles uit;
  • We houden je op de hoogte d.m.v. regelmatige statusupdates.

 

 

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

10 + 7 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen