+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

AFAS

AFAS Software is één van de grote spelers in de wereld van bedrijfssoftware. Voor hen realiseren we diverse promotionele items welke tijdens events en recruitmentcampagnes worden ingezet.

Welkom Champagne

Wanneer je bij AFAS Software op je eerste werkdag binnenkomt, wordt je ontvangen met champagne. Want zo’n eerste werkdag moet gevierd worden. Wij regelden de champagne, het glas mét logo en de custom made doos waarin de champagne en het glas heel blijven. Ook de handling en fulfilment vond in ons magazijn plaats.

offboardingdoos

Zelfs wanneer je AFAS verlaat als werknemer krijg je een OFFboardingspakket mee. Je verlaat dan het pand met een doos vol. Met onder andere drop (het zit er immers d’rop), een stijlvolle coffee-to-go thermosmok, zakdoekjes, een tegel met een wijze spreuk, vergeet-mij-nietjes en gelukspoppetjes. Alle items werden door ons verzorgd, verzameld, ingepakt en op voorraad gezet. AFAS geeft aan wanneer zij weer dozen nodig heeft en wij zorgen dat deze de andere dag bij ze geleverd worden.

>> Lees ook: Een bos bloemen voor een vertrekkende collega? Zo neem je pas grondig afscheid. ~ Bron: AD

 

recruitment en events

Relaties en werknemers van AFAS worden tevens in de watten gelegd met een snoeppakket met verantwoorde chocolade en fudge. Binnen het assortiment van promotionele items van AFAS vind je ook trendy sokken met AFAS logo, videoboeken, buttons, doppers en zelfs kussenslopen.

Daarbij hebben we diverse events letterlijk aangekleed met T-shirts en polo’s, omlijst met tafelkleden en beachflags, stoelhoezen en kartonnen koffiebekers.

AFAS

AFAS Software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware om bedrijven en organisaties uit alle branches te automatiseren. Alle processen binnen een bedrijf worden volledig geautomatiseerd in een standaardoplossing. Of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie, alle gegevens liggen vast in een en dezelfde database.

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

8 + 7 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen