+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

DHL

DHL is een internationale dochteronderneming van Deutsche Post DHL.

DHL verbindt mensen in meer dan 220 landen en gebieden ter wereld. Met de expertise van 360.000 specialisten, leveren zij geïntegreerde services en maatwerkoplossingen voor het vervoer van goederen, pakketten en documenten.

BAMBOOK

Bambook is hét uitwisbare notitieboek. Zonder papier te verspillen kan je alsnog je aantekeningen maken en opslaan, je to-do’s bijhouden, afvinken en al je afspraken inplannen. Met Bambook streeft DHL naar makkelijker, verantwoordelijker en efficiënter werken. 

custom SPECIALS & gifts

DHL heeft al heel wat leuke custom specials gerealiseerd. Wat te denken van een handige USB stick, custom handwarmer met de kleur en vorm van een DHL busje of heerlijke chocolaatjes in een miniatuur DHL pakketje!

Met de draadloze muismat gemaakt van kurk, springt DHL in op de grote vraag naar het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Duurzaamheid staat bij DHL hoog in het vaandel.

DRUKWERK

Naast bijzondere specials en custom gifts is ook het reguliere drukwerk niet weg te denken bij DHL.            Denk hierbij aan notebooks, kladblokjes, bureau-onderleggers en de altijd populaire sticky notes. Ook hierbij wordt gekozen voor zoveel mogelijk duurzame materialen.

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

12 + 4 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen