+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

G4S

Het beveiligingsbedrijf G4S beschikt over een webshop met daarin G4S branded producten. Personeelsleden bestellen hier producten om aan hun relaties cadeau te geven. G4S wilde geen voorraad meer en juist een flexibel assortiment van relatiegeschenken en premiums om zo ook hierin up-to-date te blijven. Webo Promotion richtte de klantshop in en zorgt on demand voor snelle leveringen.

Branded artikelen

In de webshop vinden de geautoriseerde bestellers uiteenlopende producten met gestaffelde prijzen. Promotieartikelen op het gebied van Safety & Security zoals webcamcovers, veiligheidshesjes en anti-skimming pashouders tot fietslampen en veiligheidshamers zijn verkrijgbaar in de webshop. Ook producten als de Dopper, bidons, flesjes water, paraplu’s, notitieboeken, pennen, lanyards en een auto adapter zijn te bestellen. Natuurlijk zijn al deze producten voorzien van het G4S logo volgens de huisstijlrichtlijnen. What you see is what you get, medewerkers zien hoe de producten bedrukt worden en de organisatie is er op deze manier zeker van dat iedereen eenduidig naar buiten treedt.

Koppeling met inkoopsoftware

De webshop is gekoppeld met het inkoopsoftwareprogramma waar G4S mee werkt. Inkooporders (PO’s) en leveringen zijn dus allemaal geautomatiseerd en G4S heeft zelf met een druk op de knop inzicht in alle uitgaven.
Deze zogeheten OCI-koppeling werkt voor zowel G4S als Webo Promotion prettig en snel.

Events en giveaways

Naast de promotionele items in de webshop leveren we als Webo Promotion ook producten met logo voor events van G4S. Denk daarbij aan jassen tijdens het golfevenement of videoboeken voor een productintroductie. Mocht je een relatie van G4S zijn dan is de kans groot dat je van hen eens een verjaardagscadeau hebt ontvangen. Leuke items als een bedrukte handdoek, een mooie golfparaplu, een stijlvolle RFID kaarthouder of een koeltas worden enthousiast ontvangen.

G4S

G4S is wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen en draagt bij aan een veilige woon-, werk- en leefomgeving voor iedereen.

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

8 + 6 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen