+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

ING

Jarenlang leveren wij relatiegeschenken en premiums aan diverse afdelingen binnen ING.  Bij diverse promoties, gelegenheden en evenementen worden opvallende, handige en trendy artikelen ingezet. Uiteraard gaat het hierbij ook om items die binnen ING kantoren worden gebruikt zoals notitieboeken, pennen, t-shirts, sweaters en powerbanks. Voor hackathons, workshops  en  recruitmentcampagnes hebben we diverse items gerealiseerd. Denk hierbij aan een sokken, lippenbalsems, festivalbandjes, scrumkaarten, mintjes, zelfs een slaapmasker en een tandenborstel set. Uiteraard allemaal voorzien van het ING logo.

Vendingmachines

Op ING locaties zijn vendingmachines te vinden waar ING medewerkers branded items kunnen trekken. Handige items als die vergeten paraplu terwijl het buiten regent, een powerbank omdat je je met net te weinig batterij de deur uit haast en een Dopper voor de juiste hydratatie en nog duurzaam ook. Verder zijn tevens items als speakers, selfiesticks, notebooks, coffee-to-go mugs, sokken, opvouwbaar tasje, oplaadkabels en een sleutelhanger met de pluchen ING leeuw te verkrijgen.

Events

Ben je wel eens op een event geweest waar ING was? Zoals het KLM Open, SAIL event of het WK Voetbal Vrouwen. Dan komt vast het flesje water, een tas of één van de lanyards je niet onbekend voor. Ben je rondom de voetbalvelden te vinden? Herken je dan het voetbalhesje en de trainingshoedjes? ING is trotse hoofdsponsor van het voetbal. Wij zijn trotse leverancier van ING.

Ook wanneer je klant bent bij ING heb je vast al eens een product in handen gehad welke wij geproduceerd hebben. Omdat je een rekening hebt geopend, op uitnodiging mee mag naar een event of omdat je in een ING winkel bent geweest. Grote kans dat het item met ING branding bij Webo Promotion vandaan komt.

Fulfilment

Bovenstaande doen we voor meerdere landen waar ING gevestigd is. Een aantal artikelen hebben we in ons magazijn op voorraad liggen, zodat we snel kunnen schakelen. Distributie naar ING kantoren over de hele wereld of een groot aantal adressen binnen Nederland is ons hierin eveneens niet vreemd.

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

1 + 3 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen