+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

KPMG

KPMG is een internationale accountants- en adviesorganisatie. Er werken ruim 219.000 medewerkers in 147 landen. KPMG levert diensten op het gebied van audit, belasting en advies. Het bedrijf behoort samen met EY, PwC en Deloitte tot de zogenaamde Big Four.

Onboarding

Een inwerkperiode of onboarding-programma is bedoeld om nieuwe medewerkers zo snel mogelijk te laten integreren en binding te geven met het bedrijf. KPMG bespaarde kosten nog moeite om een opvallend en uitgebreid onboarding pakket samen te stellen. Want in een markt waarin de strijd om nieuw talent en goed personeel hevig is, kun je met een welkomstpakket zomaar het verschil maken. Dankzij dit mooie pakket voelen nieuwe medewerkers zich welkom en worden vanaf dag één ambassadeurs van KPMG!

KPMG Brandstore

In een eigen brandstore vinden geautoriseerde bestellers van KPMG een ruim assortiment aan promotionele producten. Met zorg geselecteerde producten op het gebied van events, sport, studenten en zomer zijn voorzien van het logo volgens de KPMG-huisstijlrichtlijnen. Medewerkers zien hier hoe de producten bedrukt worden en de organisatie is er op deze manier zeker van dat iedereen eenduidig naar buiten treedt.

Events en Give Aways

Ook voor specifieke events en aanvragen weet KPMG ons goed te vinden. Van vlaggenlijnen tot kerstpakketten, beursdeelnames of wervingscampagnes…. We denken graag mee en nemen het gehele traject uit handen!

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

8 + 6 =

Ik heb de Privacy Policy gelezen