+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl
Ontvang je nieuwe collega met de WelkomKit

10 september 2020

Nieuwe werknemers ontvang je met een zorgvuldig samengesteld onboardingsprogramma. Je dompelt ze onder in jullie bedrijfscultuur en ze integreren snel. Weet je dat leuke en handige gadgets voorzien van jullie logo en huisstijl zorgen dat iemand zich nòg sneller onderdeel voelt van jullie team? Die handige en herkenbare items doe je in een custom made doos en je hebt echt wat in handen om uit te reiken aan je nieuwe collega. Welkom(Kit)!

Je maakt zo’n eerste werkdag extra speciaal als je een box overhandigt met daarin promotionele items waar over nagedacht is. Praktische producten die je meteen kunt gebruiken, gadgets die een glimlach op je gezicht toveren en items die je trots maken. 

Hoe stel je zo’n WelkomKit samen?

Zo’n Welkombox, New Hire kit, Onboardingspakket of Welkomstgeschenk stel je zelf samen met de door jou gekozen items. Zo’n kit wordt helemaal perfect wanneer deze ook echt bij jullie bedrijf past. Niet alleen omdat het de huisstijlkleuren draagt of jullie logo terug te vinden is op de items. Vooral omdat het branchegerelateerde items, een vleugje humor is toegepast en het items zijn waarmee je meteen een teamgevoel creëert. Even een paar ideetjes op een rij? Dat kan!

 • Koffiebeker
 • Waterfles
 • Headset
 • Telefoonstandaard mét oplader
 • Multi oplaadkabel
 • Hub
 • Notitieboek of Correctbook
 • Pen en Potlood
 • Webcamcover
 • Bluetooth speaker
 • Polo of t-shirt
 • Hoodie
 • Sokken
 • Cap
 • Beanie
 • Laptop- of Canvastas
 • Laptopstickers
 • Sleutelhanger

Champagne!

Een nieuwe baan is natuurlijk ook een moment dat gevierd mag worden. AFAS weet dat ook en ontvangt dan ook elke nieuwe medewerker met een champagnebox. Proost!

Custom made doos.

Zo’n Welkompakket is natuurlijk helemaal af wanneer je de items overhandigd in een custom made doos. Geheel volgens jullie huisstijl. In kekke kleuren, de juiste tekst en herkenbaar. Misschien zelfs nog voorzien van de naam van je nieuwe collega.

Wil je het helemaal perfect doen? Doe dan ook een handgeschreven welkomstboodschap in de doos.

Meer weten? Voorbeelden zien? Laat het ons weten via 036 – 767 0330 of sales@weboprom.nl.

 

GERELATEERDE blogs

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

BorrelBox voor een virtuele vrijmibo

Blog Nu we allemaal zoveel mogelijk thuiswerken, schiet die #vrijmibo er wel bij in. Maar een virtuele borrel kan natuurlijk ook! Met de Borrelbox stuur je al je collega's hapjes en drankjes toe, zodat jullie tijdens jullie online teammeeting kunnen proosten op de...

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Van Thuiswerkpakket naar Kerstpakket.

Blog Sinds maart werken heel veel mensen vanuit huis. En we worden nog steeds gevraagd zoveel mogelijk thuis te werken. Om de thuiswerkende toppers een hart onder de riem te steken, sturen veel bedrijven thuiswerkpakketten naar hun collega's. Sommigen hebben zelfs al...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

15 + 15 =