+31 (0) 36 7670330 sales@weboprom.nl

De dagen worden korter en de eerste blaadjes vallen al van de bomen. Nog even en Sinterklaas staat weer voor de deur! Met meer dan 45 jaar ervaring in het creëren van feestelijke momenten, weten wij precies met welke lekkernijen jij je medewerkers, klanten of relaties kunt verrassen.

Onze gloednieuwe SINT Inspiration Guide zit boordevol lekkers dat ongetwijfeld een glimlach op ieders gezicht zal toveren.

Met onze hulp verzeker jij jezelf van:

🌟 Ruime keuze: Onze catalogus biedt een ruim assortiment aan Sinterklaaslekkernijen om uit te kiezen. Van gepersonaliseerde chocoladeletters tot complete uitdeelpakketten, we hebben het allemaal!

🤝 Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij creëren het perfecte Sinterklaasgeschenk op maat voor je!

🚚  Zorgeloos Genieten: Wij nemen alle zorgen uit handen – van het samenstellen van de geschenken tot het afleveren bij de ontvangers. Jij kunt ontspannen!

Blader door onze catalogus en laat je inspireren. Neem gerust contact met ons op via sales@weboprom.nl of 036 767 0330. Ons enthousiaste team van accountmanagers staat klaar om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat jouw Sinterklaasviering dit jaar onvergetelijk wordt!

GERELATEERDE blogs

Met deze heerlijke temperaturen komt de zomer ineens wel heel erg dichtbij! Maar het is nog niet te laat om je personeel, klanten of andere relaties te verrassen met een mooi zomergeschenk. Van stijlvolle koelboxen, prachtige stranddoeken, hippe hoedjes tot een...

Hello Summer!

Hello Summer!

Vakantie; we zijn er allemaal wel weer aan toe. Even weg uit de inmiddels te bekende (werk)omgeving. De zon op je gezicht, zand tussen je tenen, lekker eten, warmte en gezelligheid. Ga naar buiten, trek erop uit of maak van je achtertuin een heus vakantiepark. Met een...

CONTACT

MARCONIWEG 25
3899BR ZEEWOLDE
TEL: +31 (0) 36 76 70 330
SALES@WEBOPROM.NL

 

 

9 + 6 =